Συνάντηση του Ζορμπίδη με την Χρυσή Αυγή - Οργισμένη ανακοίνωση οπαδών του Άρη
Μιχάλης Ζορμπίδης, διοικητικός παράγοντας του Άρη στο βόλεϊ, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Νικόλαο Χρυσομάλλη (υποψήφιο της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία), τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής είχε πριν λίγες ημέρε ο ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,  Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος ασχολείται διοικητικά και με την ομάδα βόλεϊ του Άρη.


Η Αντιφασιστική Δράση των οπαδών του Άρη ασκεί σφοδρή κριτική σε αυτήν την επιλογή, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Μας νοιάζει επίσης η μάνα του Παύλου, του Σαχζάτ, του Πετρίτ και τόσων ακόμα που δε θα γυρίσουν σπίτια τους γιατί είχαν άλλο χρώμα, άλλη γλώσσα, άλλη άποψη. Μας νοιάζει ότι πριν 70 και κάτι χρόνια κάποιες δεκάδες χιλιάδες δε γύρισαν σπίτια τους, τουφεκίστηκαν, βασανίστηκαν, αργότερα εξορίστηκαν για να καθαρίσουν αυτό τον τόπο από τους προγόνους των συγκεκριμένων. Μας νοιάζει η πολυπολιτισμική ιστορία του σωματείου μας, οι Έλληνες, οι Εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Πόντιοι και οι Ανατολικοθρακιώτες αργότερα, όλες οι φυλές του κόσμου που έχουν γίνει ένα εδώ και 105 χρόνια μέσα από αυτό το σύλλογο. Και έχε στον νου σου, πως αυτή την ιστορία δεν την αλλάζει ούτε και την πειράζει κανείς για τους προσωπικούς, οικονομικούς και πολιτικούς του στόχους».


Η ανάρτηση:


«Δεν μας νοιάζει τι (εξ’ όσων) γνωρίζεις. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες μέσα στη βουλή, στα νησιά και στα εθιμοτυπικά happenings των σαλονιών, των ισχυρών, της χλιδής, της διαπλοκής.

Δεν μας νοιάζει και το αν τα συγκεκριμένα μιάσματα έχουν καταδικαστεί ακόμα από κάποιο κωλοδικαστήριο ή αν οι βρωμονόμοι του κράτους και των ισχυρών τους ορίσουν και με τη βούλα ως “εγκληματική οργάνωση” επειδή μπορεί για λίγο να θέλουν να τους βγάλουν στην άκρη οι ισχυροί ώσπου να τους ξαναχρησιμοποιήσουν για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. 
Μας νοιάζει ότι τους έχει καταδικάσει η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής και της παγκόσμιας κοινωνίας, άνθρωποι διαφορετικών καταβολών και πολιτικών απόψεων. Και τους έχουν καταδικάσει πιο ισχυρά από τους νόμους, τους έχουν καταδικάσει ΗΘΙΚΑ και την ποινή την εκτίουν κάθε μέρα στα δικαστήρια των δρόμων από τους οποίους φεύγουν τρέχοντας όποτε εμφανίζονται, κατηγορούμενοι ως “εχθροί της ανθρωπότητας”.

Μας νοιάζει επίσης η μάνα του Παύλου, του Σαχζάτ, του Πετρίτ και τόσων ακόμα που δε θα γυρίσουν σπίτια τους γιατί είχαν άλλο χρώμα, άλλη γλώσσα, άλλη άποψη. Μας νοιάζει ότι πριν 70 και κάτι χρόνια κάποιες δεκάδες χιλιάδες δε γύρισαν σπίτια τους, τουφεκίστηκαν, βασανίστηκαν, αργότερα εξορίστηκαν για να καθαρίσουν αυτό τον τόπο από τους προγόνους των συγκεκριμένων. Μας νοιάζει η πολυπολιτισμική ιστορία του σωματείου μας, οι Έλληνες, οι Εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Πόντιοι και οι Ανατολικοθρακιώτες αργότερα, όλες οι φυλές του κόσμου που έχουν γίνει ένα εδώ και 105 χρόνια μέσα από αυτό το σύλλογο. Και έχε στον νου σου, πως αυτή την ιστορία δεν την αλλάζει ούτε και την πειράζει κανείς για τους προσωπικούς, οικονομικούς και πολιτικούς του στόχους

Ο καθένας στη ζωή του μπορεί να κάνει ότι θέλει. Κρίνει και κρίνεται, αλλά αυτή τη φορά έγινε κάτι παραπάνω που ελπίζουμε να μη ξανασυμβεί. Γιατί όταν κάποιος είναι θεσμικός παράγοντας του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν μπορεί να φωτογραφίζεται με ΝΕΟΝΑΖΙ.

ΤΕΛΕΙΑ.

best of network

σχετικά άρθρα

Επίσημο: Για ένα ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό ο Β. Σπανούλης
Επίσημο: Για ένα ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό ο Β. Σπανούλης
Ο 37χρονος γκαρντ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010, τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό για χάρη των...
Επίσημο: Για ένα ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό ο Β. Σπανούλης
Καταγγελίες που γεννούν ερωτηματικά στον απόηχο της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου
Καταγγελίες που γεννούν ερωτηματικά στον απόηχο της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου
Καταγγελία για "επίθεση" με λευκό αυτοκίνητο σε 27χρονη που έκανε τζόκινγκ - Ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό στην ευρύτερη περιοχή του Μάλεμε - Τι...
Καταγγελίες που γεννούν ερωτηματικά στον απόηχο της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου