Thumbnail
Μιχάλης Ζορμπίδης, διοικητικός παράγοντας του Άρη στο βόλεϊ, πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Νικόλαο Χρυσομάλλη (υποψήφιο της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία), τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής είχε πριν λίγες ημέρε ο ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης,  Μιχάλης Ζορπίδης, ο οποίος ασχολείται διοικητικά και με την ομάδα βόλεϊ του Άρη.


Η Αντιφασιστική Δράση των οπαδών του Άρη ασκεί σφοδρή κριτική σε αυτήν την επιλογή, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Μας νοιάζει επίσης η μάνα του Παύλου, του Σαχζάτ, του Πετρίτ και τόσων ακόμα που δε θα γυρίσουν σπίτια τους γιατί είχαν άλλο χρώμα, άλλη γλώσσα, άλλη άποψη. Μας νοιάζει ότι πριν 70 και κάτι χρόνια κάποιες δεκάδες χιλιάδες δε γύρισαν σπίτια τους, τουφεκίστηκαν, βασανίστηκαν, αργότερα εξορίστηκαν για να καθαρίσουν αυτό τον τόπο από τους προγόνους των συγκεκριμένων. Μας νοιάζει η πολυπολιτισμική ιστορία του σωματείου μας, οι Έλληνες, οι Εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Πόντιοι και οι Ανατολικοθρακιώτες αργότερα, όλες οι φυλές του κόσμου που έχουν γίνει ένα εδώ και 105 χρόνια μέσα από αυτό το σύλλογο. Και έχε στον νου σου, πως αυτή την ιστορία δεν την αλλάζει ούτε και την πειράζει κανείς για τους προσωπικούς, οικονομικούς και πολιτικούς του στόχους».


Η ανάρτηση:


«Δεν μας νοιάζει τι (εξ’ όσων) γνωρίζεις. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν οι συριζαίοι και οι νεοδημοκράτες μέσα στη βουλή, στα νησιά και στα εθιμοτυπικά happenings των σαλονιών, των ισχυρών, της χλιδής, της διαπλοκής.

Δεν μας νοιάζει και το αν τα συγκεκριμένα μιάσματα έχουν καταδικαστεί ακόμα από κάποιο κωλοδικαστήριο ή αν οι βρωμονόμοι του κράτους και των ισχυρών τους ορίσουν και με τη βούλα ως “εγκληματική οργάνωση” επειδή μπορεί για λίγο να θέλουν να τους βγάλουν στην άκρη οι ισχυροί ώσπου να τους ξαναχρησιμοποιήσουν για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους. 
Μας νοιάζει ότι τους έχει καταδικάσει η συντριπτική πλειοψηφία της Ελληνικής και της παγκόσμιας κοινωνίας, άνθρωποι διαφορετικών καταβολών και πολιτικών απόψεων. Και τους έχουν καταδικάσει πιο ισχυρά από τους νόμους, τους έχουν καταδικάσει ΗΘΙΚΑ και την ποινή την εκτίουν κάθε μέρα στα δικαστήρια των δρόμων από τους οποίους φεύγουν τρέχοντας όποτε εμφανίζονται, κατηγορούμενοι ως “εχθροί της ανθρωπότητας”.

Μας νοιάζει επίσης η μάνα του Παύλου, του Σαχζάτ, του Πετρίτ και τόσων ακόμα που δε θα γυρίσουν σπίτια τους γιατί είχαν άλλο χρώμα, άλλη γλώσσα, άλλη άποψη. Μας νοιάζει ότι πριν 70 και κάτι χρόνια κάποιες δεκάδες χιλιάδες δε γύρισαν σπίτια τους, τουφεκίστηκαν, βασανίστηκαν, αργότερα εξορίστηκαν για να καθαρίσουν αυτό τον τόπο από τους προγόνους των συγκεκριμένων. Μας νοιάζει η πολυπολιτισμική ιστορία του σωματείου μας, οι Έλληνες, οι Εβραίοι, οι Αρμένιοι, οι Πόντιοι και οι Ανατολικοθρακιώτες αργότερα, όλες οι φυλές του κόσμου που έχουν γίνει ένα εδώ και 105 χρόνια μέσα από αυτό το σύλλογο. Και έχε στον νου σου, πως αυτή την ιστορία δεν την αλλάζει ούτε και την πειράζει κανείς για τους προσωπικούς, οικονομικούς και πολιτικούς του στόχους

Ο καθένας στη ζωή του μπορεί να κάνει ότι θέλει. Κρίνει και κρίνεται, αλλά αυτή τη φορά έγινε κάτι παραπάνω που ελπίζουμε να μη ξανασυμβεί. Γιατί όταν κάποιος είναι θεσμικός παράγοντας του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ δεν μπορεί να φωτογραφίζεται με ΝΕΟΝΑΖΙ.

ΤΕΛΕΙΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών
Διεκδίκηση για Παιδεία και κοινωνικές ανάγκες – Συλλαλητήριο ενάντια στον Προϋπολογισμό στις 16/12
Σωματεία και φορείς λένε «όχι» στον αντεργατικό και πολεμικό προϋπολογισμό και διεκδικούν ουσιαστική χρηματοδότηση για την Παιδεία
Διεκδίκηση για Παιδεία και κοινωνικές ανάγκες – Συλλαλητήριο ενάντια στον Προϋπολογισμό στις 16/12
sikinos
Σίκινος: Μακάβριο εύρημα βάζει τραγικό τέλος στην υπόθεση των αγνοούμενων Γαλλίδων
Εντοπίστηκε σκελετός σε δύσβατη περιοχή του νησιού – Ανήκει σε μία από τις δύο γυναίκες που είχαν χαθεί το καλοκαίρι του 2024
Σίκινος: Μακάβριο εύρημα βάζει τραγικό τέλος στην υπόθεση των αγνοούμενων Γαλλίδων
proaulio
Σκηνές τρόμου σε γυμνάσιο της Κυψέλης: Μαθήτρια μαχαίρωσε συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο
Σκηνές τρόμου σε γυμνάσιο της Κυψέλης: Μαθήτρια μαχαίρωσε συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο
Σκηνές τρόμου σε γυμνάσιο της Κυψέλης: Μαθήτρια μαχαίρωσε συμμαθήτριά της μέσα στο σχολείο
panepistimio-thessalias.jpg
Φοιτητικές κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενάντια στις διαγραφές - Παρουσία αστυνομίας και απειλές για συλλήψεις
Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, οι κινητοποιήσεις βρέθηκαν αντιμέτωπες με αστυνομική παρουσία και απειλές για συλλήψεις, πειθαρχικά και διώξεις....
Φοιτητικές κινητοποιήσεις στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενάντια στις διαγραφές - Παρουσία αστυνομίας και απειλές για συλλήψεις