Κόντρα Χρυσής Αυγής-Original για εκδήλωση την 21η Απριλίου - «Είστε ανεπιθύμητοι»
Κορωπί

Εκδήλωση στο δημαρχείο Κορωπίου επιθυμεί να πραγματοποιήσει η νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, την "μαύρη" επέτειο της 21ης Απριλίου και την επιβολή της 7χρονης Χούντας.

Ανάμεσα σε κόμματα και φορείς που αντιδρούν είναι και ο τοπικός σύνδεσμος της Original της ΑΕΚ που τονίζει ότι «οι ναζί δεν έχουν καμία θέση στις γειτονιές μας».

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ...

Gepostet von Original 21 Markopoulo am Mittwoch, 17. April 2019

Δήμος Κρωπίας: Καμία άδεια στην «Ελληνική Αυγή» για εκδήλωση στο δημαρχείο

«Δεν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο Κρωπίας για την εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Ελληνική Αυγή» την Κυριακή 21 Απριλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας», τονίζει σε ανακοίνωση του ο δήμος με αφορμή δημοσιεύματα και αντιδράσεις για εκδήλωση της παράταξης - ενόψει Περιφερειακών Εκλογών - που φέρεται να έχει εξασφαλίσει την αίθουσα του Αμφιθεάτρου.

Υπήρξε, προσθέτει, προφορικό αίτημα και σημείωση σε άτυπο ημερολόγιο εκδηλώσεων υπηρεσίας του δήμου που όμως δεν τέθηκε εγκαίρως υπόψη του δημάρχου Κρωπίας. Είναι αυτονόητο ότι η αίτηση αυτή δεν εγκρίθηκε. Η Δημοτική Αρχή Κρωπίας είναι ανεξάρτητη. Ως γνωστόν, δεν υποστηρίζεται από κόμματα και δε μετέχει του πολιτικού και επικοινωνιακού σχεδιασμού κομμάτων.

best of network

σχετικά άρθρα