Thumbnail
Ο μάρτυρας κλήθηκε μόλις σήμερα, αν και η παρουσία του είχε προκαλέσει εντύπωση ήδη από τις πρώτες ημέρες μετά την δολοφονία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται η η Εφημερίδα των Συντακτών, ο μάρτυρας με την χαρακτηριστική κίτρινη μπλούζα κλήθηκε και κατέθεσε για το περιστατικό που συγκλόνισε (και δίχασε) την κοινή γνώμη.

Ο άνδρας εντοπίζεται σε κάθε πτυχή της υπόθεσης, καθώς αποτρέπει τον Ζ.Κ να βρει καταφύγιο σε φούρνο της Ομόνοιας, παρακολουθεί τον ξυλοδαρμό του ενώ είναι παρών όταν καταφθάνουν δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Τα παραπάνω διαφαίνονται και στο βίντεο του Forensic Architecture που συνέδεσε διαφορετικά πλάνα, από διαφορετικές λήψεις.

Στην κατάθεσή του, μεταξύ άλλων, υποστήριξε:

«Ήταν σε υπερδιέγερση, μου έδινε την εικόνα ενός ανθρώπου που είχε πάρει ναρκωτικές ουσίες (σ.σ.: ποτέ δεν αποδείχθηκε, οι τοξικολογικές του Ζακ ήταν απολύτως καθαρές), πήγα προς τον χρυσοχόο για να του πω πως το παιδί μάλλον θα έχει επιληψία. [...] Όσο ήταν μέσα στο κατάστημα, του πετάξανε όχι μόνο πέτρες, αλλά και τασάκια, το τασάκι το πέταξε άλλος (σ.σ.: δεν τον κατονομάζει) και όχι ο κοσμηματοπώλης» κατέθεσε ο μάρτυρας.

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΣΥΝ 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

education 1280
«Η εκπαίδευση δεν είναι εφαρμογή»: Αντιδράσεις για την ψηφιακή πολιτική στα σχολεία
Οι εκπαιδευτικοί ασκούν κριτική στις κυβερνητικές εξαγγελίες και ζητά ουσιαστική στήριξη της δημόσιας παιδείας
«Η εκπαίδευση δεν είναι εφαρμογή»: Αντιδράσεις για την ψηφιακή πολιτική στα σχολεία