Ιπποκράτειο: Ασανσέρ έπεσε από το 4ο - Τραυματίστηκε γιατρός
Τι δηλώνει ο Γενικός Γραμματέας των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο

Από τον 4ο όροφο έπεσε ασανσέρ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός που βρισκόταν μέσα. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ωστόσο, ήρθε στη δημοσιότητα σήμερα.

Ο γιατρός τραυματίστηκε σοβαρά, αφού την ώρα που πήγαινε να μπει στο ασανσέρ και είχε βάλει το πόδι του στον θάλαμο, έπεσε η καμπίνα και του καταπλάκωσε το πόδι.

Ο γιατρός υπέστη κατάγματα και του προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε στην ορθοπεδική κλινική, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Κουρουβάκαλης, Γενικός Γραμματέας των Εργαζομένων στο Ιπποκράτειο, ήταν ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό, που θα μπορούσε να είναι ακόμη χειρότερο.

Ο ίδιος ανέφερε πως αν ο γιατρός είχε μπει έστω μερικά εκατοστά πιο μέσα στον θάλαμο, θα μπορούσε το ασανσέρ να του έχει συνθλίψει το κεφάλι ή και ολόκληρο το σώμα. Το ασανσέρ εξυπηρετεί  ιατρικό προσωπικό και ασθενείς.

Πάντως, ο κύριος Κουρουβάκαλης διαβεβαίωσε πως το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες συντηρήσεις κάθε μήνα.

Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα αναμένεται να μεταβούν πραγματογνώμονες στο νοσοκομείο για τεχνικό έλεγχο των ασανσέρ και για εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος.

 

σχετικά άρθρα

«Έφοδος» στο υπ. Τουρισμού από εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό (Βίντεο)
«Έφοδος» στο υπ. Τουρισμού από εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό (Βίντεο)
Οι εργαζόμενοι συναντήθηκαν με τον υπουργό Τουρισμού και κατέθεσαν τα αιτήματά τους
«Έφοδος» στο υπ. Τουρισμού από εργαζόμενους στα ξενοδοχεία και τον επισιτισμό (Βίντεο)