Thumbnail
Τι δήλωσε για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο

Θλιβερά χαρακτήρισε τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γλυφάδα για την τρίτη φάση της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι καταδεικνύουν την αναγκαιότητα του νέου αθλητικού νόμου για την ποινική αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται.

Τα επεισόδια καταδίκασαν και όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με τίτλο «Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και άλλες διατάξεις» στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Γίναμε μάρτυρες θλιβερών γεγονότων που καταδεικνύουν και την αναγκαιότητα του νέου αθλητικού νόμου για την ποινική αντιμετώπιση όσων συλλαμβάνονται.

Δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω για το τι έκανε η αστυνομία και αν είμαστε στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Θα ακολουθήσω την ίδια τακτική που είχα ακολουθήσει και σε προηγούμενα επεισόδια. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στα όργανα της», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης και συμπλήρωσε:

«Και σε αυτή την περίπτωση, και στο ξυλοδαρμό του διαιτητή, θα έχουμε πιστεύουμε πάλι τη διαλεύκανση τους που σε συνδυασμό με το νέο νόμο πλαίσιο θα μπορέσουμε να δώσουμε τα όπλα στη φαρέτρα μας απέναντι στα φαινόμενα αυτά. Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και ιδίως σε μια περίοδο 10ετούς οικονομικής κρίσης μπορεί στα γήπεδα να βρίσκει πιο πρόσφορο έδαφος. Πρέπει να στείλουμε τα σωστά μηνύματα, και με το νομοσχέδιο αυτό κάνουμε».

Βίντεο από την εισβολή χούλιγκανς στο Παπαστράτειο:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

podilato_9.jpg
Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας λόγω του ποδηλατικού Γύρου 2024
Θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε  λεωφόρους, οδούς και πλατείες των Δήμων Αθηναίων, Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης, Π. Φαλήρου, Αλίμου,...
Κλειστό σήμερα το κέντρο και το παραλιακό μέτωπο της Αθήνας λόγω του ποδηλατικού Γύρου 2024
ΤΑΞΗ
Ένα ολόκληρο Γυμνάσιο σε ομηρία με τον καταγγελλόμενο διευθυντή να παραμένει στη θέση του
Τα φαινόμενα αυταρχισμού από προϊσταμένους θα πολλαπλασιαστούν και θα ενταχθούν στο προσεχές μέλλον, καθώς εκτρέφονται από τον αντιευκπαιδευτικό...
Ένα ολόκληρο Γυμνάσιο σε ομηρία με τον καταγγελλόμενο διευθυντή να παραμένει στη θέση του