Thumbnail
Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 83 ετών και την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου.

«Έφυγε η Φλωρέττα Ζάννα, σύζυγος του σπουδαίου Ντίνου Δημόπουλου. Καλό ταξίδι», έγραψε.

Η Φλωρέττα Ζάννα γεννήθηκε το 1936 στον Άγιο Νικόλαο Μεσσηνίας. Το πραγματικό της όνομα ήταν Ανθή Στυλιανέα. Υπήρξε δεύτερη σύζυγος του σκηνοθέτη Ντίνου Δημόπουλου, από το 1970 έως το 2003, μέχρι το θάνατο του τελευταίου. Διατηρούσε ρόλους σε πολλές ταινίες του και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Κάποιες από τις ταινίες που συμμετείχε ήταν: Αγάπη και Αίμα (1968), Η Αρχόντισσα κι ο Αλήτης (1968), Κατηγορώ τους Ανθρώπους (1966), Κοινωνία Ώρα Μηδέν (1966), Οι Κυρίες της Αυλής (1966), Αμόκ (1963), Όταν Λείπει η Γάτα (1962), Αμαρυλλίς (Το Κορίτσι της Αγάπης) (1959).

Ανάρτηση για τον θάνατό της έκανε και δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντίνου.\

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντοπούλου
Δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: Δήλωσε αποχή η πρόεδρος λόγω συμπεριφοράς Κωνσταντοπούλου
Χάος στη δίκη για τα χαμένα βίντεο του δυστυχήματος των Τεμπών - «Έχω δεχθεί πολλές προσβολές» δήλωσε η πρόεδρος του Δικαστηρίου
Δίκη για τα βίντεο στα Τέμπη: Δήλωσε αποχή η πρόεδρος λόγω συμπεριφοράς Κωνσταντοπούλου