Υπουργείο Πολιτισμού: 422 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Κοινωνία 0

Με τρακτέρ διαδήλωσαν οι αγρότες στο κέντρο του Βόλου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους αυτοκίνητα διαδήλωσαν στο κέντρο της πόλης του Βόλου εκατοντάδες αγρότες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν «για την οικονομική τους κατάσταση», αλλά και για να κοινοποιήσουν με τον τρόπο αυτό το αίτημά τους για άμεση συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Οι αγρότες έφθασαν στο Βόλο από την περιοχή του Βελαστίνου και του θεσσαλικού κάμπου, από την περιφέρεια του Αλμυρού και από το Πήλιο και, αφού άφησαν τον μεγάλο όγκο των μηχανημάτων τους στην περιοχή του λιμανιού, έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Μαγνησίας. Συμβολικά, τέσσερα τρακτέρ βρίσκονταν στην κεφαλή της πορείας.

Εκατοντάδες αγρότες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ με ομιλίες παρουσίασαν τα αιτήματά τους. Τη συμπαράστασή της εξέφρασε η αντιπεριφερειάρχη, Δώρα Κολινδρίνη.

Η πορεία των αγροτών κατευθύνθηκε και πάλι στο λιμάνι και οι διαδηλωτές διαμήνυσαν «ότι θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους, εάν δεν βρουν ανταπόκριση στην επίλυση των προβλημάτων τους και δεν ληφθούν μέτρα για τη μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτικών τους προϊόντων».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία