Υπουργείο Πολιτισμού: 422 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Κοινωνία 0

Βόλος: Οπαδός υποχρεούται να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για 6 ώρες και όσο αγωνίζεται η ομάδα του

ολυμπιακος βολου
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η ποινή δικαστηρίου σε οπαδό του Ολυμπιακού Βόλου - Καταδικάστηκε γιατί όταν είδε ότι η ομάδα του θα έχανε από τη Νίκη Βόλου, μαζί με άλλους οπαδούς, προκάλεσαν επεισόδια και δέκα από αυτούς πήδηξαν τα κάγκελα και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο

Υποχρεωμένος να βρίσκεται στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και να παραμένει εκεί για ένα 6ωρο κάθε φορά που η ομάδα του θα αγωνίζεται, είτε εντός είτε εκτός έδρας, θα είναι ένας 19χρονος οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου.

Αυτή είναι η ποινή που επέβαλε το Μονομελές Πλημμελιοδικείο Βόλου στο νεαρό οπαδό επειδή το 2014, σε ηλικία 14 ετών, και ενώ βρισκόταν στο ΕΑΚ Βόλου για να παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπυ μεταξύ του Ολυμπιακού και της Νίκης Βόλου, όταν είδε ότι η ομάδα του θα έχανε από τη Νίκη Βόλου, μαζί με άλλους οπαδούς, προκάλεσαν επεισόδια και δέκα από αυτούς πήδηξαν τα κάγκελα και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, λίγα λεπτά πριν από τη λήξη του ματς, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.

Το δικαστήριο τον τιμώρησε να δίνει το παρών στην Αστυνομία δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου, να παραμένει εντός αυτού για όσο διαρκούν οι αναμετρήσεις και, αφού θα περάσουν ακόμη δύο ώρες μετά τη λήξη της κάθε αναμέτρησης, τότε, θα μπορεί να αποχωρεί από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο συνήγορος του 19χρονου ισχυρίσθηκε ότι η ποινή είναι αυστηρή για τον νεαρό, επειδή σήμερα εργάζεται ως διανομέας έτοιμου φαγητού και την ώρα που θα εκτελείται η ποινή του, υπάρχει εργασιακός φόρτος και θα απωλέσει την εργασία του, αφού δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί.

Μαζί με τον 19χρονο, στο εδώλιο κάθησε κι ένας 30χρονος, που επίσης είχε εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο στον ίδιο αγώνα και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία