Υπουργείο Παιδείας: Νέο σχέδιο για τη στέγαση εκπαιδευτικών σε νησιά και ορεινές περιοχές

Κοινωνία 0

Ο ΕΟΦ προειδοποιεί: Μην αγοράζετε τα προϊόντα Diet slim και PowerFite

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει ο Οργανισμός

Ο Ε.Ο.Φ, κατόπιν ενημέρωσης των Πορτογαλικών Αρχών, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή κάνουν χρήση των προϊόντων Diet slim και PowerFite. Ta προϊόντα παρουσιάζονται ως συμπληρώματα διατροφής και δεν αποκλείεται να  έχουν  διατεθεί και στη χώρα μας, ειδικά μέσω διαδικτύου .

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού έλεγχου που διενεργήθηκε από την Αρμόδια Αρχή της Πορτογαλίας,τα προϊόντα περιέχουν τις φαρμακευτικές ουσίες φουροσεμίδη, φλουοξετίνη, βουπροπιόνη, σιβουτραμίνη,  χωρίς αυτές να δηλώνονται στην επισήμανση. 

Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρων μη εγκεκριμένων προϊόντων ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.

Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας Ε.Ο.Φ. από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία