Και δεύτερος ανήλικος συνελήφθη για το μαχαίρωμα του 15χρονου μαθητή στο 1ο Λύκειο της Ανθούπολης στην Πάτρα, περιστατικό που, όπως όλα δείχνουν, είχε ως κίνητρο τις οπαδικές διαφορές.
Σύμφωνα με το protothema.gr, ο δεύτερος συλληφθείς είναι 15χρονος μαθητής της Α' Λυκείου, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία. Συγκεκριμένα, φέρεται ότι προσπάθησε να κρύψει τον ματωμένο σουγιά όταν ο 14χρονος αδελφός του που είναι μαθητής της Γ' Γυμνασίου χτύπησε με αυτόν στην ωμοπλάτη το 15χρονο θύμα.
Το μαχαίρι βρέθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών, οι οποίοι συνέλαβαν τον 15χρονο που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Ανηλίκων Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία του καυγά μεταξύ δράστη και θύματος με την αιματηρή κατάληξη το πρωί της Παρασκευής, ήταν οι διαφορές τους για τις ποδοσφαιρικές ομάδες που υποστηρίζουν.
Ο τραυματισμένος μαθητής παραμένει νοσηλευόμενος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ενώ το τραύμα που φέρει είναι επιφανειακό.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom