Τραγωδία το απόγευμα της Παρασκευής στο Βόλο μετά από σύγκρουση δικύκλων και πιο συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Γ. Δήμου και Μεταμορφώσεως, όπου ένας 37χρονος έχασε άδικα τη ζωή του μετά από σφοδρή σύγκρουση του οχήματός του με άλλο δίκυκλο ντελίβερι, που οδηγούσε ένας επίσης 37χρονος.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα, τα δύο δίκυλα που συγκρούστηκαν και ένα όχημα Ι.Χ., με τους Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου να διενεργούν Προνάκριση για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών που προκάλεσαν το δυστύχημα.
Ήταν λίγα λεπτά μετά τις 20.00 όταν συνέβη το μοιραίο, όταν μετά από κλήσεις στο ΕΚΑΒ, σήμανε συναγερμός, με κινητή μονάδα να καταφθάνει άμεσα στο σημείο, να παραλαμβάνει τους δύο δικυκλιστές, εκ των οποίων ο ένας είχε τραυματιστεί σοβαρά.
Συναγερμός είχε σημάνει και στο Νοσοκομείο Βόλου με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να πέφτουν κυριολεκτικά επάνω στο περαστικό, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να κρατήσουν στη ζωή τον 37χρονο, ο οποίος ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ