Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνεχίζεται σήμερα η δίκη 14 ανηλίκων μαθητών που είχαν συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 για τη ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς δυο ανήλικες μαθήτριες γυμνασίου, 13 και 14 ετών, είχαν παρουσιάσει συμπτώματα έντονης δυσφορίας από την εισπνοή της ναφθαλίνης και είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της πόλης. Το ίδιο συνέβη και με μία καθαρίστρια.

Σύμφωνα με το sinidisi.gr, η δίκη των 14 ανήλικων μαθητών συνεχίστηκε την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στο Μονομελές Δικαστήριο Ανηλίκων, έχοντας ξεκινήσει τον περασμένο Απρίλιο. Η συνέχεια είχε δοθεί μετά από αναβολή για τις 2 Οκτωβρίου, για να διακοπεί για τις 10 Οκτωβρίου, όταν τότε διεκόπη για τις 25 Οκτωβρίου και να οδηγηθεί σε μία ακόμη διακοπή, αυτή τη φορά για αύριο Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Σε βάρος των 14 ανηλίκων υπάρχουν κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Οι ανήλικοι, ηλικίας από 13 μέχρι 17 ετών, ενεργώντας σε ομάδες που αποτελούνταν από τρία μέχρι και εννέα άτομα, έριχναν ναφθαλίνη σε σχολικά συγκροτήματα. Από τις 21/09/2017 έως και την 12/10/2017 έριξαν ναφθαλίνη σε εννέα σχολικά συγκροτήματα, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιούνται μαθήματα κατά τις ημέρες της ρίψης. Συνολικά είχαν συλληφθεί 17 ανήλικοι.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αγρινίου μάλιστα στην έρευνά τους τον Οκτώβριο του 2017, βρήκαν και κατέσχεσαν μια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ναφθαλίνης, την οποία οι ανήλικοι είχαν κρύψει μέσα σε φρεάτιο!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΑΒ2210
Συναγερμός στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη, έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Η 24χρονη έπεσε από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο "Τζάνειο"
Συναγερμός στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη, έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας
Στρατηγική συνεργασία του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου με το Texas A&M και το Texas A&M Engineering Experiment Station
ΑΠΘ: Στρατηγική συνεργασία με το Texas A&M και το Texas A&M Engineering Experiment Station
Σύμφωνο Συνεργασίας για την έρευνα και τη διεθνή κινητικότητα – Τι προβλέπει το νέο Πρόγραμμα Διπλού Μεταπτυχιακού στη Βιοϊατρική Μηχανική
ΑΠΘ: Στρατηγική συνεργασία με το Texas A&M και το Texas A&M Engineering Experiment Station
Νέα Αριστερά
«Αποφασίστε γρήγορα»: Η Νέα Αριστερά δείχνει την έξοδο σε Χαρίτση και στελέχη
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Καμία συμπόρευση με το κόμμα Τσίπρα – Το τελεσίγραφο στους «αμφιταλαντευόμενους»
«Αποφασίστε γρήγορα»: Η Νέα Αριστερά δείχνει την έξοδο σε Χαρίτση και στελέχη
Πανελλαδικες εξετασεις
Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: «Λοβοτομή» στην επιστημονική γνώση η υποβάθμιση των Μαθηματικών
Για ποιες σχολές «καταργούνται» ως προϋπόθεση – Η σκληρή ανακοίνωση της ΕΜΕ
Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία: «Λοβοτομή» στην επιστημονική γνώση η υποβάθμιση των Μαθηματικών