Thumbnail
Από το Παρατηρητήριο Golden Dawn Watch

Το Golden Dawn Watch είναι το πλέον έγκυρο παρατηρητήριο σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης τις ακροαματικές διαδικασίες και τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα που σχετίζονται με την δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το Παρατηρητήριο κάνει λόγο για ελλιπή ή και εντελώς αποπροσανατολιστική κάλυψη της υπόθεσης από μερίδα των ΜΜΕ και αναφέρει χαρακτηριστικά πως «προσφέρουν κακή υπηρεσία».
 
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
 
«Στο πλαίσιο της λειτουργίας του παρατηρητηρίου της δίκης της Χρυσής Αυγής – Goldendawnwatch, μια από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η παρακολούθηση της σχετικής αρθρογραφίας. Τις τελευταίες ημέρες, με τις εκδηλώσεις και τις κινητοποιήσεις για τα 5 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα να κορυφώνονται, παρατηρούμε πως βλέπουν το φως της δημοσιότητας άρθρα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
 
Τίτλοι όπως "Καρκινοβατεί η δίκη της Χρυσής Αυγής" ή "Εκκρεμότητα που εκθέτει τη χώρα" εκτός του ότι προσφέρουν κακή υπηρεσία, δίνουν την εικόνα πως πρόκειται για μια διαδικασία που έχει μείνει στάσιμη ενώ αφήνουν υπονοούμενα για πολιτικές παρεμβάσεις. Επιπλέον τα άρθρα που φέρουν τους παραπάνω τίτλους βρίθουν ανακριβειών και λαθών σχετικά με τα ίδια τα δεδομένα της διαδικασίας.
 
Ως πρωτοβουλία που παρατηρεί ανελλιπώς τα όσα λέγονται και γίνονται στις αίθουσες που διεξάγεται η δίκη της Χρυσής Αυγής εδώ και 3,5 χρόνια, δεν θα μπορούσαμε παρά να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους κοινωνικούς φορείς και ιδιαίτερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους, για την ανάγκη της ενημέρωσης του κοινού με ακρίβεια και υπευθυνότητα συμπληρώνοντας πως η δίκη της Χρυσής Αυγής και το κοινωνικό βάρος που φέρει, δεν προσφέρονται για προεκλογικούς διαξιφισμούς». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ChatGpt για όλους: Παρέχεται σε 100.000 υποψήφιους πανελλαδικά ως 20/11

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη
Υπ. Παιδείας: 2,5 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Το υπουργείο Παιδείας χρηματοδοτεί με 2,5 εκατ. ευρώ την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Υπ. Παιδείας: 2,5 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
akinita-5702.jpg
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αυξάνονται τα εισοδηματικά κριτήρια - Παράταση στις αιτήσεις
Αυξάνονται οι δικαιούχοι στο «Σπίτι μου 2»: Αυτά είναι τα νέα εισοδηματικά κριτήρια - Τι ισχύει με την παράταση
«Σπίτι μου ΙΙ»: Αυξάνονται τα εισοδηματικά κριτήρια - Παράταση στις αιτήσεις
ΥΠΑΙΘΑ
«Η νομιμότητα η μόνη απάντηση» - Η ΠΟΣΥΠ ενάντια στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Γ. Γ. Αθλητισμού
«Ατυχής η προσπάθειά σας ώστε να μην συσταθεί το 2ο ΣΕΠ» -Απάντηση της ΠΟΣΥΠ στις καταγγελίες παρέμβασης στη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων
«Η νομιμότητα η μόνη απάντηση» - Η ΠΟΣΥΠ ενάντια στον Σύλλογο Υπαλλήλων της Γ. Γ. Αθλητισμού