Thumbnail
Έχασε τη ζωή του στη φωτιά στο Μάτι

Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, καθώς το πρωί της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε η σορός του. 

Έκκληση για βοήθεια είχε απευθύνει η αδερφή του, που τον αναζητούσε μετά τη φονική πυρκαγιά στο μάτι. 

Την τραγική είδηση της ταυτοποίησης ανακοίνωσε μέλος της οικογένειάς του, που ζήτησε να μείνουν ιδιωτικές οι στιγμές του αποχαιρετισμού, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. 

Επίσης, η οικογένεια ζήτησε αντί στεφάνων να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος. 

««Δυστυχώς σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους και τα ΜΜΕ για την συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες. Θα αποχαιρετίσουμε τον Παναγιώτη μας αύριο, παρακαλούμε όμως να κατανοήσετε πως θέλουμε αυτές οι στιγμές να παραμείνουν αυστηρά ιδιωτικές, μόνο μεταξύ συγγενών και φίλων. Αντί στεφάνων θα θέλαμε να δοθούν δωρεές υπέρ του Λύρειου Ιδρύματος. Μακάρι να είμαστε η τελευταία οικογένεια που θρηνεί τον άνθρωπό της εξαιτίας της παντελούς έλλειψης συντονισμού, σχεδιασμού και κυρίως της έλλειψης κοινού νου των ανθρώπων που κατέχουν θέσεις ευθύνης», έγραψε η Σοφία Αγγελική Χαμηλοθώρη. 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypourgeio_paideias_ypaith.jpg
ΥΠΑΙΘΑ: Διαγωνισμός 20 εκατ. ευρώ για εξοπλισμό σχολικών εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών - Αιτήσεις ως 25/5
Το υπουργείο Παιδείας προκήρυξε διαγωνισμό για την αγορά νέου εξοπλισμού για τα εργαστήρια Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας στα δημόσια Γυμνάσια
ΥΠΑΙΘΑ: Διαγωνισμός 20 εκατ. ευρώ για εξοπλισμό σχολικών εργαστηρίων Φυσικών Επιστημών - Αιτήσεις ως 25/5
Μιχαηλίδου στην Αίγινα
Επεκτάθηκαν σε 6 Δήμους τα σχολικά γεύματα - Επίσκεψη Μιχαηλίδου στην Αίγινα
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας επισκέφθηκε τα σχολεία της Αίγινας, μοιράζοντας ζεστά σχολικά γεύματα στους μαθητές
Επεκτάθηκαν σε 6 Δήμους τα σχολικά γεύματα - Επίσκεψη Μιχαηλίδου στην Αίγινα