Thumbnail
«Αυτοί είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας, αλλά έχω τις αποδείξεις στα χέρια μου»

Ο Δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και κατήγγειλε ότι κυκλοφόρησαν "πλαστά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Β. Μπουρνούς καταγγέλλει πως κατά τη χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια, τους παρουσιάστηκαν «πλαστά έγγραφα», τα οποία φέρουν την υπογραφή Συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής.

Αρνήθηκε πως γνωρίζει κάτι τέτοιο και δήλωσε πως πρόκειται προφανώς για την αναπληρώτρια σε θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, το οποίο, κατά τον ίδιο, δεν συνεδρίασε ποτέ.

Στο ίδιο έγγραφο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ραφήνας, φαίνεται ότι στη συνεδρίαση του Συντονιστικού που υποστηρίζει πως δεν έγινε ποτέ, συμμετείχε τόσο ο Δήμαρχος Διονύσου, όσο και ο ίδιος, στον οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης της περιοχής.

Ο Δήμαρχος διέψευσε έντονα ότι υπήρξε συνεδρίαση, τονίζοντας πως «αυτοί είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας, αλλά έχω τις αποδείξεις στα χέρια μου, θα τις καταθέσω και τότε θα δούμε». Υποστηρίζοντας τη θέση του αυτή ανέφερε πως υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και έκανε λόγο για μάρτυρες και υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το έγγραφο που κατατέθηκε με τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης, αναφέρει ότι το Συντονιστικό συγκλήθηκε στις 20:30 και ολοκληρώθηκε στις 21:00, καθώς και ότι σε αυτό συμμετείχε και η Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία.

«Αναφέρεται ότι μου έδωσαν προφορική εντολή εκκένωσης», υπογράμμισε διαψεύδοντας σε κάθε τόνο ότι είχε λάβει τέτοια εντολή. Μάλιστα, είπε πως ο δικηγόρος του θα καταθέσει μηνύσεις, καθώς επιχειρείται να μεταφερθούν οι ευθύνες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα