Τραγωδία στη Λάρισα: Δεκατετράχρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του!

Κοινωνία 0

Ανεπιθύμητα τα ΜΜΕ στην κηδεία της οικογένειας Φύτρου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Αύριο, ημέρα Κυριακή, στο Κρυονέρι, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 13χρονης Εβίτας, του 11χρονου Ανδρέα και του πατέρα τους, Γρηγόρη, που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.  

Η οικογένεια Φύτρου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον πόνο της και να μην παραβρεθούν στην κηδεία.  

Διαβάστε την ανακοίνωση

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα Φύτρου & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.  

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.  

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.  

Εκ μέρους της οικογένειας».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία