Thumbnail

Αύριο, ημέρα Κυριακή, στο Κρυονέρι, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 13χρονης Εβίτας, του 11χρονου Ανδρέα και του πατέρα τους, Γρηγόρη, που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.  

Η οικογένεια Φύτρου εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τον πόνο της και να μην παραβρεθούν στην κηδεία.  

Διαβάστε την ανακοίνωση

«Την Κυριακή 29.7.2018 στις 11.30 θα πούμε το τελευταίο αντίο στους πολυαγαπημένους μας, Γρηγόρη, Εβίτα Φύτρου & Ανδρέα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κρυονερίου, τραγικά θύματα στο Μάτι Αττικής.  

Η οικογένεια των εκλιπόντων δεν επιθυμεί καμία παρουσία με οποιονδήποτε τρόπο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε όλη την διάρκεια του τελευταίου αποχαιρετισμού των οικείων της.  

Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της μητέρας των εκλιπόντων Βαρβάρας Βουκάκη Φύτρου, άλλως επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της, στην περίπτωση αδιαφορίας σας στην επιθυμία της.  

Εκ μέρους της οικογένειας».

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτητες
Αναθεώρηση άρθρου 16: Αντιδρούν οι φοιτητές – «Δεν θα περάσει η ταφόπλακα των σπουδών μας»
Η αναθεώρηση του άρθρου 16 θα νομιμοποιήσει τη λειτουργία των ιδιωτικών πανεπιστημίων που έχει ήδη θεσμοθετήσει η κυβέρνηση
Αναθεώρηση άρθρου 16: Αντιδρούν οι φοιτητές – «Δεν θα περάσει η ταφόπλακα των σπουδών μας»
Ιθάκη
Η «Ιθάκη» στα Ιωάννινα: Πέτρος Κόκκαλης και Γιώργος Μπουλμπασάκος στο επίκεντρο
Στο πάνελ της παρουσίασης το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πρόσωπα-κλειδιά που αποτυπώνουν τη στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα για τη νέα πολιτική του πορεία.
Η «Ιθάκη» στα Ιωάννινα: Πέτρος Κόκκαλης και Γιώργος Μπουλμπασάκος στο επίκεντρο