Thumbnail
Στο αμφιθέατρο του εργαστηρίου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, η επόμενη πράξη του δράματος.

Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με την ενημέρωση των ιατροδικαστών, έχει ολοκληρωθεί η νεκροτομή σε 75 σορούς.

Η Πυροσβεστική έχει ζητήσει από τους συγγενείς των αγνοούμενων να προσέρχονται για να ενημερωθούν για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ταυτοποίηση των θυμάτων.

Παρά τις τρομερές τεχνικές δυσκολίες που περιλαμβάνει η διαδικασία ταυτοποίησης των απανθρακωμένων πτωμάτων (σ.σ. είναι και τα περισσότερα), στόχος των ιατροδικαστών είναι να έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες μέχρι το Σάββατο.

Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να παραδοθούν τα σώματα στις οικογένειές τους θα χρειαστεί η διαδικασία λήψης DNA καθώς αρκετά από τα θύματα δεν είναι αναγνωρίσιμα.

Την ίδια ώρα, αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται και σήμερα από περιπολίες πεζοπόρων τμημάτων ανά οικοδομικό τετράγωνο σε Βουτζά, Μάτι και Ραφήνα, αλλά και στη θάλασσα.

Οι αγνοούμενοι δηλώνονται από τους συγγενείς και τους οικείους τους στον τηλεφωνικό αριθμό 199.

Οι τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, φθάνουν τους 57, εκ των οποίων οι 11 είναι διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Εφημερίδα των Συντακτών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διέγραψαν από σχολικό βιβλίο την λέξη Ιντιφάντα: Η "ουδετερότητα" που δεν είναι ουδέτερη

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεοελληνική γλώσσα γ γυμνασίου
Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Σχετικά με την απόσυρση από το Υπουργείο Παιδείας κειμένου μου με αναφορά στην Ιντιφάντα από το βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου.
“Μια Γενιά που της Έκλεψαν το Χαμόγελο” σχόλιο του Πέτρου Παπακωνσταντίνου για το κείμενο του που αφαιρέθηκε από το βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου
Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Σχετικά με την απόσυρση από το Υπουργείο Παιδείας κειμένου μου με αναφορά στην Ιντιφάντα από το βιβλίο της Γ’ Γυμνασίου.
αυτοκίνητο
Αυστηρά πρόστιμα για αντικοινωνικό παρκάρισμα: Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ
Η παράνομη στάθμευση στους ελληνικούς δρόμους παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας, επηρεάζοντας την ασφάλεια, την...
Αυστηρά πρόστιμα για αντικοινωνικό παρκάρισμα: Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ
almpert_ainstain_1432019_803.jpg
«Το ψάρι που δεν σκαρφάλωσε ποτέ»: Τι μας μαθαίνει μια ψεύτικη φράση του Αϊνστάιν για την εκπαίδευση
Αϊνστάιν, ψάρι και εκπαίδευση: Τι μας λέει αυτή η ενδιαφέρουσα σύγκριση;
«Το ψάρι που δεν σκαρφάλωσε ποτέ»: Τι μας μαθαίνει μια ψεύτικη φράση του Αϊνστάιν για την εκπαίδευση