Thumbnail

Έληξε ο συναγερμός πριν λίγο στο τμήμα της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς παρατηρήθηκε διαρροή αερίου το οποίο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της ΕΜΑΚ του ειδικού τμήματος της ΡΒΧΟ και, φορώντας ειδικές στολές, περισυνέλεξαν τα θραύσματα και σταμάτησαν τη διαρροή του επικίνδυνου αερίου, ενώ καθάρισαν τον χώρο.

Το φιαλίδιο με το αέριο βρισκόταν εντός ψυγείου και άγνωστο παραμένει πως προκλήθηκε η διαρροή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για καρκινογόνο ουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, δεν έχει κινδυνέψει κανείς από φοιτητές και το προσωπικό του τμήματος, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό ατόμων ή ατόμου που ήρθαν πιθανόν σε επαφή με αυτό ή με το χώρο στον οποίο έγινε η διαρροή .

Η εναπόθεση του φιαλιδίου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει στη μονάδα διαχείρισης τοξικών αποβλήτων του νοσοκομείου του Ρίου.

Από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διεξάγονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της διαρροής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Παπαϊωάννου
Χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα η ισοτιμία των πτυχίων των πρώην ΤΕΙ - Σε δημόσια διαβούλευση η νέα ρύθμιση
Ν. Παπαϊωάννου: Δεν αποσύρεται η διάταξη για τα ΤΕΙ, πάει για βελτιώσεις και διαβούλευση
Χωρίς σαφές χρονοδιάγραμμα η ισοτιμία των πτυχίων των πρώην ΤΕΙ - Σε δημόσια διαβούλευση η νέα ρύθμιση
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας
Νοσοκομείο Νίκαιας: «Πόλεμος» εργαζομένων με Γεωργιάδη – «Σκηνοθετημένα βίντεο σε άδεια ΤΕΠ»
Σκληρή απάντηση της Μαίρης Αγρογιάννη στον Υπουργό Υγείας: «Λέει ψέματα, έχουμε μειωθεί κατά 120 άτομα σε 4 χρόνια»
Νοσοκομείο Νίκαιας: «Πόλεμος» εργαζομένων με Γεωργιάδη – «Σκηνοθετημένα βίντεο σε άδεια ΤΕΠ»