Thumbnail
Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών - Παράρτημα Ηρακλείου

Καταγγέλλουμε σε όλους τους τόνους την ενέργεια του δήμου Ηρακλείου να παραχωρήσει σε παράγοντα και υποψήφιο της Χρυσής Αυγής δωρεάν χώρο για να κάνει προπονήσεις στις πολεμικές τέχνες και σε αρχαιοελληνικά αθλήματα!

Η δημοτική πλειοψηφία, παρά την αντίθεση των άλλων παρατάξεων, στις 23/4 αποφάσισε να παραχωρήσει δωρεάν μια έκταση 2 στρεμμάτων στο εγκαταλειμμένο πάρκο Σκαφιδαρά για τις προπονήσεις και εκδηλώσεις ενός σωματείου με το όνομα «Παγκρατιαστές», εκπρόσωπος του οποίου είναι ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης ή «Κροκόδειλος», αθλητής πολεμικών τεχνών, ιδιοκτήτης επιχειρήσεων εκπαίδευσης στις πολεμικές τέχνες και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο.

Ο Μ. Δεληγιαννάκης είχε καταγγελθεί πριν 4 χρόνια από γονείς αλλά και αθλητές του σωματείου ΕΓΟΗ, του οποίου ήταν και διοικητικός παράγοντας, ότι είχε στήσει παράνομη σχολή εκπαίδευσης χρυσαυγιτών μέσα στους χώρους του σωματείου, τους οποίους είχε παραχωρήσει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου!

Η αρμόδια αντιδήμαρχος στην εισήγησή της θεωρεί ότι οι σκοποί του σωματείου είναι κοινωφελείς και υπέρ του τοπικού συμφέροντος και έτσι εντάσσονται στις προβλέψεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου εμφανίζεται να έχει μια ιδιαίτερη σπουδή στο να προχωρήσουν οι διαδικασίες, καθώς η παραχώρηση του χώρου γίνεται μέσα σε ένα μήνα από την ημέρα που κατατέθηκε το αίτημα στο δήμο!

Είναι προκλητικότατη και απαράδεκτη η στάση αυτή του δήμου την ίδια στιγμή μάλιστα που ισοπεδώνει το Πάρκο Γεωργιάδη και στοχεύει από τη μελλοντική του χρήση να αποκλείεται η διοργάνωση πολιτικών/πολιτιστικών φεστιβάλ και εκδηλώσεων κόντρα στη λογική της εμπορευματοποίησης και του κυριάρχου πολιτισμικού προτύπου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μονιμοποίηση εκπαιδευτικών
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
Η μονιμοποίηση που άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση Η υπόθεση της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών των ετών 2020 και 2021 δεν...
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
ΚΤΕΛ Χανίων
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα
Παρόλο που σχεδόν όλοι έχουν ταξιδέψει κάποια στιγμή με ΚΤΕΛ, ελάχιστοι γνωρίζουν τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή τη γνωστή ονομασία.
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα