Όπως είναι γνωστό ο Πανιώνιος ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ζιάγκο και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Στιβ Γιατζόγλου.
Ωστόσο, η ανακοίνωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων της Νέας Σμύρνης λόγω των ακροδεξιών πολιτικών πεποιθήσεων του Γιατζόγλου και η διοίκηση αναγκάστηκε, από το ογκούμενο κύμα των διαμαρτυριών, να ακυρώσει τη συμφωνία και ν' αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Δημήτρη Μισιακό, μέχρι πρότινος βοηθό του Ζιάγκου.
Θυμίζουμε ότι ο Γιατζόγλου είχε εκφραστεί ανοιχτά (Sport FM) υπέρ της Χρυσής Αυγής, εξηγώντας ως εξής γιατί πήγε σε εκδήλωση της οργάνωσης: «Πήγα σε μια πολιτική συγκέντρωση, μιας δεξιάς παράταξης. Εγώ δεν ξέρω για εγκληματική οργάνωση. Αυτά δεν με ακουμπούν εμένα».
Για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Χρυσή Αυγή είχε αναφέρει: «Ο Φύσσας ήταν μια κακή στιγμή. Δεν υπάρχουν άλλοι Φύσσες; Το εκμεταλλεύτηκαν αυτό».
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom