Thumbnail
Η Αριστέα Μιχαλακάκου καταγγέλλει το περιστατικό και θα προσφύγει στη δικαιουσύνη

Η Αριστέα Μιχαλακάκου εργαζόταν σε εταιρία τηλεφωνικού καταλόγου, και όπως επισημαίνει το ρεπορτάζ του Star, δούλευε 10 ώρες την ημέρα, και τα Σάββατα, για 492 ευρώ. 

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, η ίδια αναφέρει: «Ήμουν 7 μηνών έγκυος, και παθαίνω μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη μου, παίρνω άδεια από τον γιατρό μου, την προσκομώ εννοείται στο ΙΚΑ για να περάσω από επιτροπή, και μόλις πάω στον εργοδότη τα χαρτιά, ξεκινάει το μαρτύριο».   

«Με έλεγε χαζή, ηλίθια. Έλεγε ότι μιλάει στο ντουβάρι. Μου έλεγε ότι τα χαρτιά του γιατρού μου είναι πλαστά. Επειδή τότε δεν είχα παντρευτεί με τον σύζυγό μου, τον αποκαλούσε φερόμενο  πατέρα του υιού μου», λέει η Αριστέα Μιχαλακάκου. «Γέννησα 20 μέρες νωρίτερα. Γενικά η ψυχολογία μου ήταν χάλια, και ηθικά και οικονομικά, γιατί είχαμε κάνει το πρόγραμμά μας σαν ζευγάρι, τα έξοδα της γέννας, του μωρού και ξαφνικά βρέθηκα στον δρόμο», προσθέτει. 

Στο μεταξύ, έχασε και το 6μηνο επίδομα του ΟΑΕΔ αφού δεν πήρε ποτέ τα χαρτιά της, ενώ δεν μπόρεσε να μπει ούτε στο ταμείο ανεργίας αφού ο εργοδότης δεν της έδωσε τα ένσημά της. Η Αριστέα προσφεύγει στη δικαιοσύνη.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος της, «ζητάμε την ακυρότητα της απόλυσης συν τα χρήματα που έπρεπε να της δώσει για τις ώρες που εργαζόταν».

Σημειώνεται πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, ο εργοδότης της Αριστέας Μιχαλακάκου μήνυσε και όποιον συνάδελφό της ή μέλος εργασιακού σωματείου, τόλμησε να την υποστηρίξει. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πολυετής δημοσιονομικός προγραμματισμός 2026-2029
Πολυετής δημοσιονομικός προγραμματισμός 2026-2029: Τι προβλέπει για εκπαιδευτικούς
Ο πολυετής δημοσιονομικός προγραμματισμός 2026 - 2029 προβλέπει όλες τις προσλήψεις που θα γίνουν στο δημόσιο τα επόμενα 4 έτη - Τι προβλέπει για...
Πολυετής δημοσιονομικός προγραμματισμός 2026-2029: Τι προβλέπει για εκπαιδευτικούς
Γιώργος Μαζωνάκης
Μαζωνάκης: Αντιδράει στις καταγγελίες – «Απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες οι κατηγορίες εις βάρος μου»
Ο τραγουδιστής μέσω του δικηγόρου του χαρακτηρίζει τις κατηγορίες «ψευδείς και ανυπόστατες» και ενημερώνει ότι έχει προσφύγει στις αρμόδιες αρχές.
Μαζωνάκης: Αντιδράει στις καταγγελίες – «Απολύτως ψευδείς και ανυπόστατες οι κατηγορίες εις βάρος μου»