Κοινωνία 0

Έληξε η αναταραχή στις φυλακές Κορυδαλλού

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Φυλακές Κορυδαλλού

Έληξε η αναταραχή που επικράτησε από το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς οι κρατούμενοι στις πτέρυγες Α και Δ, μεταξύ των οποίων και μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, κατέλαβαν κοινόχρηστους χώρους των φυλακών.

Η διαμαρτυρία των κρατουμένων σχετιζόταν με την απόφαση για μεταγωγή, από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές που κρατείται (Λάρισα), του 29χρονου Κ. Γ., ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο για την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι ομάδα περίπου 70 ατόμων διαμαρτυρήθηκε έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης για τα διαδραματιζόμενα στις φυλακές Κορυδαλλού. Κατά την αποχωρησή τους, σημειώθηκε ένταση και έγιναν προσαγωγές.

(ΑΠΕ ΜΠΕ)

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Παιδικός καρκίνος: Ο κανόνας «των τριών» που μπορεί να σώσει ζωές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία