Υπουργείο Παιδείας: Νέο σχέδιο για τη στέγαση εκπαιδευτικών σε νησιά και ορεινές περιοχές

Κοινωνία 0

Προσοχή: Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αναλυτικά

Την ανάκληση της παρτίδας A118141016 του συμπληρώματος διατροφής Prosupps Halotropin, διότι περιέχει το μη εγκεκριμένο νεοφανές τρόφιμο (novel food) Tongkat Ali (Eurycoma logifolia) σαν συστατικό, αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Το προϊόν που διακινείται σαν συμπλήρωμα διατροφής, παράγεται από την εταιρεία ProSupps LLC, ΗΠΑ και διακινείται στην Ελλάδα από την εταιρεία Prometeus Sport B.V., Ολλανδίας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ, οι επιχειρήσεις που είναι υπεύθυνες για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά και να ενημερώσουν τον ΕΟΦ στην περίπτωση που το προϊόν εξήχθη σε άλλη χώρα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία