Ανακοινώθηκαν σήμερα, Δευτέρα, τα οριστικά αποτελέσματα της Πρόσκλησης για τους βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

Κοινωνία 0

Ο ΕΟΦ ανακαλεί συμπλήρωμα διατροφής

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι πρέπει να γνωρίζετε

Στην ανάκληση του προϊόντος BPI Best Bcaa 300g Fruit Punch, λόγω παρουσίας του μη εγκεκριμένου νεοφανούς τροφίμου (novel food) σαν συστατικό Agmantine Sulfate, προχώρησε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ). Το προϊόν διακινείται σαν συμπλήρωμα διατροφής και μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τον ΕΟΦ η απόφαση αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας και οι εταιρείες που είναι υπεύθυνες για τη διακίνηση του προϊόντος στην Ελλάδα οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους πελάτες τους, προκειμένου να το αποσύρουν από την αγορά. Επίσης να ενημερώσουν τον ΕΟΦ στην περίπτωση που το προϊόν εξήχθη σε άλλη χώρα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δεν μπορείς να τους μετακινείς σαν πιόνια μετά από 20 ημέρες

IRIS και Εφορία: Τι ισχύει όταν στέλνετε χρήματα σε παιδιά, συγγενείς και φίλους

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία