Ο Χιου Τζάκμαν αποκαλύπτει τα μυστικά ενός μακρόβιου γάμου
Ένας από τους μακροβιότερους γάμους του Χόλυγουντ

Είναι παντρεμένος με συνάδελφό του ηθοποιό για 22 χρόνια, κάτι που είναι ασυνήθιστο στο Χόλυγουντ. Ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και η κατά 13χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα Λι-Φαρνές αποκαλύπτουν τι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, όταν ξεκινά ο καυγάς.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών "Wolverine" και "Les Miserables" είναι πεπεισμένος ότι το μυστικό του 22 χρόνων γάμου βασίζεται σε ορισμένους κανόνες: «Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις, οτιδήποτε αφορούν, τα παιδιά, την εργασία, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας: Είναι καλό για τη σχέση μας;»

Επιπλέον, η σύζυγός του, ηθοποιός Ντέμπορα-Λι Φαρνές, 62 ετών και ο Χιου Τζάκμαν ποτέ δεν κοιμούνται, αν έχει προηγηθεί καυγάς και δεν έχουν συμφιλιωθεί. «Αυτό μας κάνει να παραμένουμε ξύπνιοι μέχρι τις τρεις το πρωί», αναφέρει ο 49χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα "Die Welt".

«Ακόμη προσπαθούμε να μην μένουμε χώρια για περισσότερο από δύο εβδομάδες, κάτι που δεν είναι εύκολο με τη δουλειά μας. Facetime, Skype - είναι υπέροχα. "Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είμαστε μαζί», εκτιμά.

Ο Τζάκμαν και η Λι- Φαρνές έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά. «Η ανατροφή των παιδιών είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μπορεί κάποιος να φανταστεί» δηλώνει ο ίδιος και σηειώνει: «Δεν έχει σημασία πόσους οδηγούς με συμβουλές θα διαβάσετε, τα παιδιά δεν τους διαβάζουν. Πρέπει να ακολουθείτε τα ένστικτά σας τόσο συχνά, και αυτή είναι μια εμπειρία που σας κάνει ταπεινόφρονες. Επειδή συχνά δημιουργείται η αίσθηση ότι κανένας δεν ξέρει τίποτε».

Ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ "The Greatest Showman" τονίζει ότι αν και η καριέρα του ξεκίνησε με ρόλους σε μιούζικαλ, δεν γεννήθηκε ούτε χορευτής, ούτε τραγουδιστής. «Έπρεπε να μάθω πρώτα να τραγουδάω. Έκανα μαθήματα φωνητικής κάθε εβδομάδα. Για 15 χρόνια αισθανόμουν ότι εξαπατούσα, σαν να ήταν κάποιος άλλος που τραγουδούσε», σημειώνει.

Κ.Γ.
(ΑΠΕ ΜΠΕ)

σχετικά άρθρα

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 
Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά 

Επίσημα πλέον, η Αθήνα βρίσκεται στον παλμό των Χριστουγέννων. «Από την καρδιά της πόλης, εδώ από την πλατεία Συντάγματος, η Αθήνα στέλνει σήμερα...

Η Αθήνα «ντύθηκε» στα γιορτινά