Συγκίνηση στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και τον καλλιτεχνικό χώρο προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ηθοποιού Γιάννας Νικολοπούλου.
Η εκλιπούσα ήταν από τα βασικά στελέχη του θεάτρου της Πάτρας στα πρώτα χρόνια λειτουργίας του, επί καλλιτεχνικής διεύθυνσης της Μάγιας Λυμπεροπούλου, και είχε παίξει σε πολλές παραστάσεις, όπως η «Βενετσιάνα».
Η Γιάννα Νικολοπούλου είχε γεννηθεί στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη. Ήταν επαγγελματίας ηθοποιός, θεατρολόγος και δασκάλα υποκριτικής.
Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Πέλου Κατσέλη και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως ηθοποιός σε πολλά ιδιωτικά και κρατικά θέατρα, ενώ είχε στο ενεργητικό της σημαντικούς ρόλους του σύγχρονου και κλασσικού ρεπερτορίου και συμμετοχές στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 30/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ