Thumbnail

 

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Το ενδεχόμενο της κήρυξης νέας γενικής απεργίας στις 18 Οκτωβρίου, εξετάζει το Εθνικό Συνδικαλιστικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, που ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΓΣΕΕ.

 

Τα μέλη του Συμβουλίου το οποίο απαρτίζεται από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, (ΓΣΕΕ) και της Ανώτατης Διοίκησης Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΑΔΕΔΥ), θα παραχωρήσουν στις 1 μετά το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου.

Η ημερομηνία της 18ης Οκτωβρίου, εξετάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή συμπίπτει με την ημέρα που πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ έχει προταθεί η κήρυξη μιας ακόμη γενικής απεργίας την ημέρα που θα συζητείται στη Βουλή το νέο «πακέτο» μέτρων.

Η συνεδρίαση του Εθνικού Συνδικαλιστικού Συμβουλίου πραγματοποιείται στον απόηχο της χθεσινής κινητοποίησης, για την οποία οι διοργανωτές εμφανίζονται ικανοποιημένοι και σημειώνουν ότι θα πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι δεν είχε κηρυχθεί απεργία και υπήρχαν σοβαρές δυσκολίες μετακίνησης.

 

ΕΘΝΟΣ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko
Αναβολή στη δίκη γνωστού τράπερ που συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο
Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία για τις 12 Ιανουαρίου, επικαλούμενο την ανάγκη πληρέστερων αποδεικτικών στοιχείων
Αναβολή στη δίκη γνωστού τράπερ που συνελήφθη με κλεμμένο αυτοκίνητο