Κοινωνία 0

Σώρρας: Μένω κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, χαιρετάω τους αστυνομικούς και έχω αλλάξει την εμφάνισή μου!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέο ηχητικό

Νέα ηχητική "εμφάνιση" πραγματοποίησε ο φυγόδικος αρχηγός της "Ελλήνων Συνέλλευσις", Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος καταζητείται εδώ και οκτώ μήνες από τις Αρχές.

Ο Σώρρας στο ηχητικό ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, λέγοντας ότι μένει κοντά στο... Προεδρικό Μέγαρο και πολλές φόρες τους... χαιρετάει! Υποστηρίζει δε πως έχει αλλάξει λίγο την εμφάνισή του, γι' αυτό και δε γίνεται εύκολα αντιληπτός.

Στο μήνυμά του ο Αρτέμης Σώρρας, καλεί τους πολίτες να μην πληρώνουν τις οφειλές τους στο Δημόσιο και να στέλνουν εξώδικα.

«Να γίνουν πολλά εξώδικα, να φύγουν όλοι από το άγχος αυτό της ΔΕΗ και όλης αυτής της ληστρικής διαδικασίας, που έχουν βρει τόσους τρόπους μέσα στο τιμολόγιο της ΔΕΗ, να κλέβουν τους συνέλληνες, την ένέργεια τη ζωή μας», αναφέρει ο Σώρρας.

«Να κάνουν όλοι τα εξώδικα του νερού, ειδικά του νερού, που μας το νερώνουν. Και ιδιαίτερα αυτού του σημαντικού αγαθού, που δεν μπορεί κανείς ούτε να το πουλήσει ούτε να το κόψει, με πολύ συγκεκριμένους νόμους, όπου είναι μέσα τα εξώδικα», συνεχίζει ο αχρηγός της "Ελλήνων Συνέλλευσις".

Παράλληλα, επιτίθεται και στους άλλοτε στενούς συνεργάτες του, κατηγορώντας τους για προδοσία.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία