Προσλήψεις χωρίς πτυχίο στην Πυροσβεστική Ακαδημία: Από σήμερα οι αιτήσεις

Κοινωνία 0

Ούτε στη Χαλκίδα ούτε και πουθενά: Έκλεισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει το jailgoldensawn.com

Παρελθόν για την πόλη της Χαλκίδας αποτελούν τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης, Jailgoldendawn.com, «η αποχώρηση του Μίχου από τη Χρυσή Αυγή είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των γραφείων της στη Χαλκίδα. Πληροφορίες μιλάνε για πλήρη διάλυση της τοπικής οργάνωσης και ανάγκη να ανασυσταθεί εκ του μηδενός».

«Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είχαν απασχολήσει τη δημοσιότητα μετά τη δολοφονία Φύσσα τον Σεπτέμβριο του 2013. Τότε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα είχε ελέγξει πλημμελώς τους οπλοφορούντες Χρυσαυγίτες με αποτέλεσμα να μεταφερθούν αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα για να πραγματοποιηθούν έρευνες και συλλήψεις. Ο Αστυνομικός Διευθυντής Εύβοιας Ευάγγελος Φλεβάρης και ο Διοικητής τους Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας Παρασκευάς Γάτοςείχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Ο μετέπειτα αστυνομικός διευθυντής Λάμπρος Χουλιαράς αποκαλύφθηκε ως μέλος της ναζιστικής οργάνωσης και είναι πλέον προαλειφόμενος για υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας, στη θέση του Μίχου. Αν λοιπόν ξανανοίξουν, τα γραφεία θα λειτουργούν με νέα διεύθυνση.»

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία