Thumbnail
Ο καιρός

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 14 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 26 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις, παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

timoni
Τι να αποφύγετε μέσα στο αυτοκίνητο για να μην βρεθείτε με 80 ευρώ λιγότερα
Οι βάσεις για τα κινητά τηλέφωνα, οι κάμερες, τα GPS και άλλα αντικείμενα κατακλύζουν πλέον το εσωτερικό των αυτοκινήτων, κυρίως κολλημένα στο...
Τι να αποφύγετε μέσα στο αυτοκίνητο για να μην βρεθείτε με 80 ευρώ λιγότερα
μυαλο
Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή: Τι είναι και πώς μπορείτε να εντοπίσετε τα συμπτώματα;
Τα άτομα με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή μπορεί να μην συνειδητοποιούν ότι έχουν εμμονές που δεν είναι λογικές και μπορεί να τις αγνοούν επίτηδες
Ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή: Τι είναι και πώς μπορείτε να εντοπίσετε τα συμπτώματα;