Κοινωνία 0

Ανατροπή στο θρίλερ με τα οστά στο Σούνιο: Ανήκουν σε άνδρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει το άτομο που εντόπισε τον σάκο με το μακάβριο εύρημα

Ανατρέπονται οι έως τώρα εκτιμήσεις των Αρχών για τα οστά που εντοπίστηκαν μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, σε σπηλιά στο Σούνιο. Η ιατροδικαστική εξέταση καταλήγει στο συμπέρασμα πως τα μέρη τυ σκελετού ανήκουν σε άνδρα και όχι σε γυναίκα, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Αρχικά οι Αρχές θεώρησαν ότι τα οστά ανήκαν σε γυναίκα, καθώς μέσα στον σάκο βρέθηκαν κομμάτια από ύφασμα που παραπέμπουν σε γυναικεία ρούχα, ενώ από μια πρώτη εκτίμηση οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι ο θάνατος προήλθε τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν. 

Ο κάτοικος της περιοχής του Σουνίου που εντόπισε το σάκο, Ηλίας Κατσαρός, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 ανέφερε πως το σακ-βουαγιάζ «ήταν πεταμένο μέσα σε πηγάδι 20 μέτρων, ήταν στον πυθμένα του πηγαδιού, στα 100 μέτρα από την είσοδο της σπηλιάς». Πρόσθεσε μάλιστα ότι «η τσάντα είχε σαπίσει σε τρία σημεία και σε ένα σημείο φαινόταν το κεφάλι με τα μαλλιά που ήταν μακριά με κοτσίδα και λαστιχάκι και σε άλλο σημείο φαίνονταν γόβες».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία