Thumbnail
Ένας 32χρονος ποδοσφαιριστής ερασιτεχνικής ομάδας της Κορινθίας έχασε σήμερα το απόγευμα τη ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Λυκοποριάς - Προόδου Αγίου Βασιλείου, που διεξαγόταν στο γήπεδο του Δερβενίου, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής της Λυκοπορίας αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας στην Ακράτα. Εκεί, παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 32χρονος κατέληξε.

Όσον αφορά στα αίτια του θανάτου του 32χρονου, αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δουκας
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»
Σκληρή κριτική Δούκα προς Ανδρουλάκη για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»