Thumbnail

Συντονισμένες κυβερνοεπιθέσεις εναντίον κυβερνητικών sites

Τέθηκαν εκτός λειτουργίας τη Δευτέρα και την Τρίτη οι ιστότοποι δημόσιων υπηρεσιών

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν την Τρίτη ιστότοποι δημόσιων υπηρεσιών. Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι Anonymous δήλωσαν τη συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό λόγω των σκληρών μέτρων και με αφορμή την επίσκεψη-αστραπή της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελας Μέρκελ στην Αθήνα.

Αργά το απόγευμα της Τρίτης ήταν αδύνατη η πρόσβαση στις σελίδες της Τράπεζας της Ελλάδος (bankofgreece.gr), της Ελληνικής Αστυνομίας (hellenicpolice.gr), του Κοινοβουλίου (parliament.gr), της Προεδρίας της Δημοκρατίας (presidency.gr), αλλά και του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (pdma.gr)

Υπενθυμίζεται ότι οι Anonymous δήλωσαν τη Δευτέρα τη συμπαράσταση τους στον ελληνικό λαό λόγω των σκληρών μέτρων και με αφορμή την επίσκεψη-αστραπή της Γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα.

Σε βίντεο που είχε ανέβει στο YouTube πριν την επίσκεψη Μέρκελ, υπό τον τίτλο «Operation Solidarity with Greece», οι Anonymous έλεγαν:

«Κυβέρνηση της Ελλάδας,

»Είμαστε οι Anonymous.

»Παρακολουθούμε τα γεγονότα στην Ελλάδα και πραγματικά είμαστε συγκλονισμένοι.

»Τέσσερις χιλιάδες αυτοκτονίες, 2.000.000 άνεργοι, 500.000 άστεγοι, νοσοκομεία χωρίς τα απαραίτητα υλικά, μισθοί και συντάξεις στα όρια της πείνας και πολλά άλλα. Και εσείς το μόνο που κάνετε είναι να αδιαφορείτε.

»Προκαλείτε τον λαό σας προσκαλώντας την Μέρκελ , την στιγμή που αυτή σε συνεργασία με σας έφτασαν τους Έλληνες στα όρια της εξαθλίωσης. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Απειλείτε τον λαό σας με μέτρα ασφαλείας που μόνο σε καθεστώτα κατοχής ταιριάζουν. 8.000 αστυνομικοί, ατσαλένιοι φράχτες, βατραχάνθρωποι στους υπονόμους, όλα τα σώματα ασφαλείας σε επιφυλακή, απαγόρευση κυκλοφορίας στους δρόμους της πρωτεύουσας... Που ακριβώς διαφέρετε από την Χούντα; Ο λαός διαμαρτύρεται, και όπως φαίνετε τον φοβάστε.

»Εμείς σαν Anonymous είμαστε δίπλα στους Έλληνες που διεκδικούν την ελευθερία τους. Είμαστε δίπλα σε ένα λαό που πολέμησε τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις.

»Έχουμε ήδη δώσει γραμμές dial up γιατί ξέρουμε ότι από τον φόβο σας θα προσπαθήσετε να φιμώσετε τους Έλληνες. Αυτό δεν θα το ανεχτούμε.

»Την ώρα που εσείς θα έχετε τον νου σας να κάνετε τα χατίρια των φίλων σας τραπεζιτών, εμείς θα είμαστε δίπλα στους Έλληνες, διαμαρτυρόμενοι μαζί τους για το δημοκρατικό τους δικαίωμα να ζουν ελεύθεροι και όχι στη φτώχεια. Η προσοχή των Ανώνυμων είναι πλέον στραμμένη στην Ελλάδα. Πολίτες της Ελλάδας, οι Ανώνυμοι πολεμούν τώρα μαζί σας
».

TO BHMA

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κόκκινα μάτια
Όταν οι βλεφαρίδες πέφτουν: Πότε πρόκειται για φυσιολογικό φαινόμενο και πότε για καμπανάκι κινδύνου;
Γιατί αραιώνουν οι βλεφαρίδες σου; Οι αιτίες που δεν φαντάζεσαι
Όταν οι βλεφαρίδες πέφτουν: Πότε πρόκειται για φυσιολογικό φαινόμενο και πότε για καμπανάκι κινδύνου;
Υπουργείο Παιδείας
Προσλήψεις αναπληρωτών στα Ωνάσεια Σχολεία: Βγήκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων
Προσλήψεις αναπληρωτών: Πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις για τα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία - Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής
Προσλήψεις αναπληρωτών στα Ωνάσεια Σχολεία: Βγήκε η πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων