Γαλλία: Μαζικές διαδηλώσεις, 1.000 προσαγωγές και σοβαροί τραυματισμοί – Αποκάλυψη για σχέδιο αποκλεισμού των social media

Κοινωνία 0

Φαγκρί, Φαμπέζ, Φαρόζ και Μαριέττα Γιαννάκου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Γράφει η Ελευθερία Ιωαννίδου

Η αντικομμουνιστική υστερία των τελευταίων ημερών εκφράστηκε και από το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου μέσω ενός post που έκανε από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Αναρωτιέμαι ποιο γεγονός μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση. Οι ανιστόρητες απόψεις, ο γκεμπελισμος, ο αντικομμουνισμός ή ότι η κατα τ' άλλα συμπαθής κυρία Μαριέττα Γιαννάκου ήταν και Υπουργός Παιδείας.

Θα μου πείτε εδώ Υπουργός Παιδείας ήταν ο Λοβέρδος που επί θητείας του στο Υγείας είχε προχωρήσει στην διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών.

Ο τελευταίος μάλιστα σε πρόσφατο tweet του έγραψε το αμίμητο πως η τρομοκρατία συνδέεται με την μετανάστευση

Η Μαριέττα Γιαννάκου έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Κάποιοι αποσιωπούν ότι το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας ήταν εθνικοσοσιαλιστικό και συνεπώς αριστερής προέλευσης». Στο μοτίβο ο αστυνομικός είναι όργανο / το μπουζούκι είναι όργανο / ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.

Ξέρετε... σαν το Φαγκρί, υπάρχει το Φαμπεζ και το Φαροζ μην σας πω

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Γνωρίζετε τι σημαίνει η σπάνια λέξη «φλήναφος»;

Δεκάδες καταλήψεις σε όλη την Ελλάδα – Η λίστα με τα κλειστά σχολεία

Τα ιδανικά χωριά για φθινοπωρινές εξορμήσεις και περιπέτεια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία