Thumbnail

 

Από νωρίς το πρωί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησαν εφόδους σε γνωστά στέκια αναρχικών και αντιεξουσιαστών σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και προχώρησαν σε τουλάχιστον 100 προσαγωγές για προληπτικούς λόγους. Η τακτική αυτή ακολουθείται το τελευταίο διάστημα από την αστυνομία προκειμένου να προλάβουν την πρόκληση επεισοδίων και εντάσσεται στο γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της αστυνομίας. Στις επιχειρήσεις εντοπισμού των προσώπων που ελέγχονται και οδηγούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση συμμετέχει και η ΕΥΠ.
 
Οι προσαγωγές αναμένεται να συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι στοχευμένες και θα αφορούν πρόσωπα, τα οποία στο παρελθόν είχαν συλληφθεί στη διάρκεια επεισοδίων μετά από διαδηλώσεις.
 
Την επιχείρηση αυτή έχουν αναλάβει οι ευέλικτες ομάδες μοτοσικλετιστών Δέλτα και ΔΙ.ΑΣ οι οποίες εντοπίζουν τα πρόσωπα και ειδοποιούν περιπολικά τα οποία παραλαμβάνουν τους προσαχθέντες, οι οποίοι παραμένουν στη ΓΑΔΑ μέχρι να ολοκληρωθούν τα συλλαλητήρια.
 
iefimerida.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko
Χαλκιδική: Αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι για ληστεία 15χρονου
Στον ανακριτή Πολυγύρου απολογήθηκαν οι πέντε ανήλικοι που κατηγορούνται για επίθεση σε 15χρονο
Χαλκιδική: Αφέθηκαν με περιοριστικούς όρους οι πέντε ανήλικοι για ληστεία 15χρονου