Τραμ: Αλλάζουν τα δρομολόγια την Κυριακή – Ποιες γραμμές επηρεάζονται

Κοινωνία 0

Ο Γιάννης Πετρίδης επιστρέφει στο Πρώτο Πρόγραμμα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μετά από 4 χρόνια απουσίας, το θρυλικό «Από τις 4 στις 5» επανέρχεται στην ώρα του και στο φυσικό του χώρο, την Ελληνική Ραδιοφωνία.

Μπορεί το θέμα της επιστροφής του Γιάννη Πετρίδη στην ΕΡΤ να πέρασε από σαράντα κύματα, πέφτοντας «θύμα» της γνωστής γραφειοκρατίας, όμως εν τέλει ο πιο γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός γυρνάει «σπίτι του». Έπειτα από ένα ολιγόμηνο διάλειμμα από τα ερτζιανά, λόγω της αποχώρησής του τον Φεβρουάριο, από τον Βήμα 99.5 του (προβληματικού) ΔΟΛ.

Το ΔΣ της ΕΡΤ επικύρωσε την απόφαση για την επαναφορά του Γιάννη Πετρίδη στο Πρώτο Πρόγραμμα, κι έτσι από την επόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου θα ξαναβγεί στον αέρα από τις συχνότητές του στην γνωστή ώρα, καθημερινά 4 με 5 το απόγευμα. Έλειψε από πολύ κόσμο, είναι η αλήθεια. Τόσο μετά τον Βήμα 99.5 όσο και κατά τη διάρκεια των τεσσάρων αυτών χρόνων (λόγω του «μαύρου» του 2013 στην ΕΡΤ) καθώς τον «έχασαν» πολλοί ακροατές από την περιφέρεια.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία