Κοινωνία 0

Θρήνος στην Ηλεία - Μάντρα κατέρρευσε πάνω σε άτυχο άνδρα

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο πένθος βύθισε την Ξυλοκέρα και την ευρύτερη κοινωνία του Πύργου ο τραγικός θάνατος του Σπύρου Γκάντζου, ο οποίος χθες το πρωί καταπλακώθηκε από μαντρότοιχο στην αυλή του σπιτιού του, την ώρα που εκτελούσε εργασίες.

Ήταν λίγο πριν από τις 10:00, όταν ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να αφαιρέσει τρεις πεταμένους τσιμεντόλιθους από τον κενό χώρο -βάθους περίπου ενάμισι μέτρο- μεταξύ του μαντρότοιχου και της γειτνιάζουσας αποθήκης. Εκείνη τη στιγμή, ο μαντρότοιχος κατέρρευσε από άγνωστη αιτία και τον καταπλάκωσε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο κεφάλι.

Οι οικείοι του, μόλις αντιλήφθηκαν τι συνέβη, παρά το αρχικό σοκ κάλεσαν το ΕΚΑΒ και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, απεγκλωβίζοντάς τον. Λίγο μετά τις 10:00, ο άτυχος Σπύρος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή. Στο σημείο μετέβησαν και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, με έξι πυροσβέστες και επικεφαλής τον διοικητή, Γιάννη Πετρούτσο.

Πηγή: patrisnews.gr

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία