Thumbnail
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών θα καθίσει ο χρυσαυγίτης Βυζάντιος Παυλίδης που προσέβαλε την μνήμη του Παύλου Φύσσα εντός της αίθουσας του Εφετείου τον Φεβρουάριο του 2017.  

Εκδικάζεται σήμερα στην Ευελπίδων στο Ζ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, κτίριο 5, αίθουσα 4 και ώρα 9.00 π.μ. η μήνυση που υπέβαλε η Μάγδα Φύσσα εναντίον του Βυζάντιου Παυλίδη, για τα αδικήματα της έργω και λόγω εξύβρισης και προσβολής μνήμης νεκρού, που έλαβαν χώρα στις 14 Φεβρουαρίου, εντός της αίθουσας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, κατά την δίκη της  ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

Στο πρόσωπο του κατηγορουμένου η Μάγδα Φύσσα αναγνώρισε το άτομο που φώναζε  χειρονομώντας χυδαία προς το μέρος της «Πού είναι ο Παύλος σου τώρα ε; Πού;» καθώς οι χρυσαυγίτες είχαν εξαπολύσει επίθεση εντός της αίθουσας εναντίον αντιφασιστών που παρακολουθούσαν την εκδίκαση της υπόθεσης «Αντίπνοια».

Σε συμπαράσταση καλούν αύριο στην Ευελπίδων οι φίλοι του Παύλου Φύσσα που αναφέρουν στην ανακοινωσή τους: «Είναι χρέος μας να είμαστε εκεί σε ένδειξη σεβασμού και στήριξης στην οικογένεια του Παύλου, αλλά πάνω από όλα για να καταλάβουν οι φασίστες ότι οι μέρες που δρούσαν ανενόχλητοι τελείωσαν ανεπιστρεπτί. Παντού και πάντα θα μας βρίσκουν μπροστά τους»

Δίκη Χρυσής Αυγής -Συνέχεια της κατάθεσης του Θ. Κούρκουλα

Παράλληλα συνεχίζεται αύριο στην δικαστική αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυσδαλλού η δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή με την κατάθεση του Θανάση Κούρκουλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διέγραψαν από σχολικό βιβλίο την λέξη Ιντιφάντα: Η "ουδετερότητα" που δεν είναι ουδέτερη

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λίπος στην κοιλιά
Φυσικός σύμμαχος για απώλεια βάρους, λιγότερη χοληστερόλη και επίπεδη κοιλιά
Από τον Ιπποκράτη που το χρησιμοποιούσε για την αντιμετώπιση του πυρετού και των δερματικών ερεθισμών, μέχρι τη σύγχρονη επιστημονική του μελέτη.
Φυσικός σύμμαχος για απώλεια βάρους, λιγότερη χοληστερόλη και επίπεδη κοιλιά
ΚΩΣΤΑΣ-ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ
Στην εποχή του ΑΙ με το βλέμμα σε αλήστου μνήμης εποχές! (για τη διαγραφή κειμένου από σχολικό βιβλίο)
Αλήθεια θεωρεί το ΙΕΠ ότι η ΤΝ μπορεί να υποκαταστήσει το αυθεντικό δημοσιογραφικό ή άλλο κείμενο με α-χρονικές, α-τοπικές, άρα ιδεολογικά...
Στην εποχή του ΑΙ με το βλέμμα σε αλήστου μνήμης εποχές! (για τη διαγραφή κειμένου από σχολικό βιβλίο)