Thumbnail
Εφέσιμη ποινή

Με βαριά "καμπάνα" τιμωρείται ο Παναθηναϊκός για το κουτάκι που πέταξε νεαρός οπαδός του "τριφυλλιού" στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς.

Συγκεκριμένα, η αρμόδια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τους "πράσινους" για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι των playoff με τον ΠΑΟΚ, με αφαίρεση βαθμών τόσο από τη φετινή όσο και από την επόμενη σεζόν, "κλείσιμο" της Λεωφόρου για δύο αγωνιστικές, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από τα φετινά πλέι οφ, ξεκίνημα με μείον δύο βαθμούς την ερχόμενη σεζόν, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 41.500 ευρώ πρόστιμο.

Η τιμωρία είναι εφέσιμη και η διοίκηση των "πρασίνων" αναμένεται να καταθέσει έφεση για να μειωθεί η ποινή, η οποία θα εκδικαστεί μέχρι και την Πέμπτη 1/6.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλοι 1.jpg
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής
Με ευθύνη της Δ/νσης Π.Ε. Αν. Αττικής και Συμβούλων Εκπαίδευσης, αθέμιτη, και επικίνδυνη παρότρυνση προς εκπαιδευτικούς που καταστρατηγεί το δικαίωμα...
Αθέμιτες και επικίνδυνες ενέργειες από τη Διεύθυνση Π.Ε Αν. Αττικής