Thumbnail
Μέσω αναβάθμισης του πληροφοριακού συστήματος

Την πρωτοβουλία του υπαλλήλου του ΟΑΕΔ στην Πάτρα, Άγγελου Βώρου, ο οποίος με τη βοήθεια συναδέλφων του κατάφερε ο οργανισμός να αναβαθμίσει το πληροφοριακό του σύστημα, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ποσού 903.913 ευρώ τον χρόνο ή 75.326,14 ευρώ μηνιαίως, από τηλεπικοινωνιακές δαπάνες, που αντιστοιχεί στο εντυπωσιακό ποσοστό του 76%, εξήρε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

 

«Στον δημόσιο τομέα υπάρχουν άνθρωποι με ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Με εμπιστοσύνη και στήριξη μπορούν να καινοτομούν προς όφελος όλων», αναφέρει ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Twitter, για την πρωτοβουλία του κ. Βώρου.

Η πλήρης δήλωση του κ. Τσίπρα έχει ως εξής: 
«Ενημερώθηκα από την Διοίκηση του ΟΑΕΔ για την εξαιρετική πρωτοβουλία του κ. Άγγελου Βώρου, εργαζόμενου του ΟΑΕΔ. Ο κ. Βώρος  υλοποίησε  την αναβάθμιση του τρόπου σύνδεσης όλων των Υπηρεσιών του Οργανισμού με συνολική εξοικονόμηση  για τον ΟΑΕΔ 903.913 ευρώ. Αυτό το έργο βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες και την καθημερινότητα των εργαζομένων του ΟΑΕΔ.
 Ο κατασυκοφαντημένος δημόσιος τομέας δείχνει μέσα από αυτό το γεγονός τις τεράστιες του δυνατότητες. Στις δομές του υπάρχουνε πολλοί άνθρωποι με εξαιρετικές ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Όταν τους προσφέρονται τα κατάλληλα μέσα και τους παρέχεται η αντίστοιχη εμπιστοσύνη τα αποτελέσματα μπορούν να είναι αξιοσημείωτα.
 Γνωρίζουμε πως το φιλότιμο που αποδεικνύουν υπάλληλοι δεν αρκεί τις περισσότερες φορές για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τον πολίτη. Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά για την αποτελεσματική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και στους πολίτες της, απέναντι σε όσους μας καλούν σε απαξίωση του δημόσιου τομέα.
 Συγχαίρω τον κ. Άγγελο Βώρο και τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των πολιτών για την εξαιρετική του αυτή προσπάθεια».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

λουκα
Λουκάνικα κοτόπουλου: Η «βολική» λύση που κρύβει διατροφικές παγίδες για τα παιδιά
Αυτά τα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία των υπερεπεξεργασμένων τροφίμων και η συστηματική παρουσία τους στο παιδικό πιάτο θα πρέπει να αποφεύγεται
Λουκάνικα κοτόπουλου: Η «βολική» λύση που κρύβει διατροφικές παγίδες για τα παιδιά
κουκε
Η αεροπορική εταιρεία που φέρνει κουκέτες ύπνου στην οικονομική θέση
Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να εγκαταστήσει έξι ειδικές κάψουλες ύπνου στον διάδρομο των νέων αεροσκαφών Boeing 787-9 Dreamline
Η αεροπορική εταιρεία που φέρνει κουκέτες ύπνου στην οικονομική θέση
Praktiker
Praktiker: Μαζικές προσλήψεις για 30+ ειδικότητες σε όλη την Ελλάδα
Το πλάνο προσλήψεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, από το επίπεδο των κεντρικών γραφείων έως τη στελέχωση των φυσικών καταστημάτων και των...
Praktiker: Μαζικές προσλήψεις για 30+ ειδικότητες σε όλη την Ελλάδα