Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Έκρηξη στην Πλάκα – Κατέρρευσε παλιά οικία

Κοινωνία 0

Πρόγραμμα κατασκηνώσεων ΑΜΕΑ στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την υλοποίηση του προγράμματος «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2017» από τον Δήμο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το πρόγραμμα αφορά τη μίσθωση κατασκηνωτικών εγκαταστάσεων, πιστοποιημένης επιχείρησης φιλοξενίας Ατόμων με Αναπηρία, στους νομούς Χαλκιδικής, Πιερίας, Θεσσαλονίκης και Καβάλας, με στόχο τη φιλοξενία 38 παιδιών που κατοικούν στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Η φιλοξενία θα διαρκέσει 15 ημέρες (14 διανυκτερεύσεις), από τον Αύγουστο έως και το Σεπτεμβρίου 2017, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι προαναφερόμενες θέσεις, θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής και σε άλλα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων διαμένουν μόνιμα στο Δήμο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα πάντα με τα εισοδηματικά κριτήρια.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία