Thumbnail
Τι καταγγέλλει ο πατέρας του 24χρονου

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα έζησε ο 24χρονος φοιτητής που δέχθηκε επίθεση από χρυσαυγίτες στους Αμπελοκήπους.

Από το νοσοκομείο, ο ίδιος εξιστορεί την κόλαση που έζησε όταν τέσσερις τραμπούκοι νεοναζί του επιτέθηκαν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και χτυπώντας τον στο κεφάλι.

«Με κυνήγησαν από τα γραφεία. Η χειρονομία που μου έκαναν, τους την έκανα και εγώ πίσω. Γύρναγα από μία εργασία που είχα να κάνω. Ήταν τρεις στην αρχή και μετά κάποιος με χτύπησε και μου πήρε και την τσάντα, Με χτυπούσαν με μπουνιά και κλωτσιά στο κεφάλι» καταγγέλλει ο 24χρονος.

Ο πατέρας του άτυχου 24χρονου αναφέρει ότι ο τέταρτος χρυσαυγίτης έκλεψε την τσάντα.

«Τον κυνήγησαν λοιπόν και οι τρεις τον έδειραν και ήρθε ένας τέταρτος και τον έκλεψε, παίρνοντάς του την τσάντα, με ό,τι είχε μέσα, όλα του τα στοιχεία. Είχε μέσα φωτογραφική μηχανή, μεζούρες, σχέδια, τηλέφωνο, κλειδιά και δεν ξέρω τι άλλο. Του τράβαγε την τσάντα και τον έσερνε. Όλα αυτά στις οδούς Παπαδά και Κουσιανόφσκυ. Επειδή έτρεξε να φύγει, κάνοντας ζιγκ-ζαγκ από τα γραφεία μέχρι εκεί που τον έπιασαν, είναι δυο παράλληλοι δρόμοι της Μεσογείων.. μετά ανέβηκαν τρία άτομα σε ένα μηχανάκι και έφυγαν», λέει ο πατέρας του φοιτητή.

Δείτε το βίντεο του Alpha:

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

oikopeda1
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
Έως τις 15 Ιουνίου η δήλωση και ο καθαρισμός – Αυστηρότεροι έλεγχοι, κλιμακωτά πρόστιμα και ξεκάθαροι ρόλοι για δήμους και Πυροσβεστική
Τι αλλάζει στους καθαρισμούς οικοπέδων με το νέο νομοσχέδιο – Πότε λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες
ζαχαρακη
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.
« Έχουμε όλοι μας χρέος - και περισσότερο από όλους η Πολιτεία – να στηρίξουμε την Ελληνόγλωσση εκπαίδευση στο εξωτερικό.»
Ανάρτηση της Υπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, με αφορμή τον εορτασμό, αύριο 9 Φεβρουαρίου, της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας.