Thumbnail

 

Ανατριχίλα αλλά και βαθύ προβληματισμό στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και όχι μόνο, αναμένεται να προκαλέσει η περίπτωση που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Ροδιακή» αναφορικά με 50χρονο. ο οποίος εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του την πρόθεσή του να προχωρήσει άμεσα σε πώληση του ενός νεφρού του, προκειμένου να ξεχρεώσει μέρος των δανείων που έχει στην τράπεζα και να σώσει το σπίτι του!
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η μοναδική, αφού πληροφορίες, αναφέρουν ότι και άλλοι πολλοί, έχουν αναζητήσει αντίστοιχη διαδικασία πώλησης ζωτικού τους οργάνου, προκειμένου να ξεχρεώσουν!
 
Μάλιστα, στο νησί της Ρόδου, φέρεται να υπάρχει και «ειδικός», που να διευκολύνει ή να δίνει πληροφορίες, για τέτοιου είδους διαδικασίες, φέροντας σε επαφή τους ενδιαφερόμενους με κλινική του εξωτερικού που έχει αντικείμενο την ανίχνευση ιστοσυμβατότητας! Ο ίδιος πάντως, αν και ρωτήθηκε επίμονα για το ποιο είναι το συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα που δίνει τέτοιου είδους «συμβουλές» αρνήθηκε επίμονα να το αποκαλύψει!
 
Η συγκεκριμένη πρόθεση του εν λόγω υποψήφιου "δότη", αποκαλύφθηκε πριν από μερικές μέρες, σε φιλική κουβέντα που είχε ο ίδιος με – επιχειρηματία ο οποίος ακούγοντας του τι σκόπευε να κάνει, έπεσε από τα σύννεφα!
 
Οι τιμές που σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να κυκλοφορούν ήδη στην «πιάτσα» κυμαίνονται στο ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ και πάνω, τα οποία ο δότης λαμβάνει πριν από την επέμβαση!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Μαζικές αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας, συναφειών και μονιμοποιήσεις
Σημαντικές εξελίξεις για εκατοντάδες εκπαιδευτικούς φέρνει η 3η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας - Ενημέρωση στο alfavita των αιρετών ΔΑΚΕ
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Μαζικές αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας, συναφειών και μονιμοποιήσεις
Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη
Υπουργείο Παιδείας: Υπεγράφη η απόφαση - Ιδρύεται Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη
«Οι νέοι μας μέσα από την δωρεάν φοίτηση, πρόκειται να αποκτήσουν σύγχρονες δεξιότητες και πραγματικές προοπτικές απασχόλησης στον χώρο του φαρμάκου,...
Υπουργείο Παιδείας: Υπεγράφη η απόφαση - Ιδρύεται Ακαδημία Φαρμάκου στην Τρίπολη