Thumbnail
Περίπου 300.000 δανειολήπτες απειλούνται με αναγκαστικά μέτρα που φτάνουν ως και τον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή αφορά οφειλέτες και εγγυητές δανείων που έχουν χαρακτηριστεί μη συνεργάσιμοι μέσα από την διαδικασία του Κώδικα Δεοντολογίας και τις επιστολές που έχουν στείλει οι τράπεζες, καλώντας τους να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Σχετικές επιστολές έχουν λάβει 1,2 εκατομμύρια δανειολήπτες και σύμφωνα με στοιχεία από τις τράπεζες το 25% περίπου δεν ανταποκρίθηκε.

Το δημοσίευμα, επισημαίνει:

«Σημειώνεται πως η ρευστοποίηση της πρώτης κατοικίας μπορεί να ενεργοποιηθεί ακόμα και για εκείνους που έχουν προσφύγει στο νόμο Κατσέλη και οι οποίοι με βάση των Κώδικα εξαιρούνται από την διαδικασία ενημέρωσης μέσω επιστολών».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα