Στις φυλακές Φελιού στα Γρεβενά μεταφέρθηκε ο 30χρονος ειδικός φρουρός που σκότωσε τον 52χρονο οδηγό ταξί στην Καστοριά.
Κατά την πεντάωρη απολογία του στον ανακριτή Καστοριάς, το πρωί της Δευτέρας, φέρεται να επέμεινε σε αυτά που αρχικά είχε καταθέσει στην ανάκρισή του από τους αστυνομικούς, δηλαδή πως το κίνητρό του ήταν η ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων που έχει και οι «προσωπικές διαφορές» με το θύμα.
Στη συνέχεια, και με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο ειδικός φρουρός κρίθηκε προφυλακιστέος και μεταφέρθηκε στις φυλακές. Παράλληλα, ορίστηκε τακτική δικάσιμος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της οπλοχρησίας, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται η ληστεία.
Παρόντες στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς ήταν και οι γονείς του αστυνομικού, οι οποίοι δεν προχώρησαν σε κάποια δήλωση.
Τέλος, το πρωί, συνάδελφοι του θύματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, απέκλεισαν για 15 λεπτά, με τα ταξί τους, το δικαστικό μέγαρο Καστοριάς.
Πηγή βίντεο: Youtube: diktyo kastoriatv / sentra kastorias
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Απόλυτος θρίαμβος για μαθήτρια πολύτεκνης οικογένειας – 20 σε όλα τα μαθήματα στις Πανελλαδικές
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ