Πιο ειδικά, ο πρώτος μηχανισμός εξερράγη λίγο μετά τις 4 π.μ. σε φορτηγάκι του ΟΤΕ που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Κ. Καραμανλή. Η φωτιά που προκλήθηκε σβήστηκε από την Πυροσβεστική και αναφέρθηκαν φθορές στο όχημα-«στόχος».
Σχεδόν ταυτόχρονα, σημειώθηκε δεύτερη έκρηξη, αυτή τη φορά σε οικοδομή, όπου, σύμφωνα με την Αστυνομία, στεγάζεται το Κέντρο Αρχιτεκτονικού του δήμου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Δεσπεραί 12, στο κέντρο της πόλης. Προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του κτιρίου. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική χωρίς να χρειαστεί να επιληφθεί.
Περίπου 20 λεπτά αργότερα, εξερράγη τρίτος μηχανισμός στην είσοδο του κτιρίου του ΤΕΕ/Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, στην παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, ανατολικά της Θεσσαλονίκης, όπου κι εδώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Η φωτιά σβήστηκε πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική.
Υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών περισυνελέγησαν και θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom