Thumbnail
Δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο 19χρονος Θανάσης Μυλωνάς του Βασιλείου που το απόγευμα της Τρίτης, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε στην συμβολή των οδών Καλαβρύτων και Φωκαίας.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών "Άγιος Ανδρέας" όμως τα βαρύτατα τραύματα που σύμφωνα με πληροφορίες έφερε στην κοιλιακή χώρα, αποδείχθηκαν μοιραία.

Το δυστύχημα,  υπενθυμίζεται συνέβη λίγα λεπτά μετά τις 5 το απογευμα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Οδηγός αυτοκινήτου επιχείρησε να κάνει αναστροφή στο ύψος των φωτεινών σηματοδών επί της οδού Καλαβρύτων.

Αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την μοτοσικλέτα του άτυχου 19χρονου Θανάση. Στη συνέχεια ο δικυκλιστής, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο για να προσκρούσει τελικά σε ακινητοποιημένο σε φωτεινό σηματοδότη όχημα.

Ο νεαρός έχοντας τραυματιστεί σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα", για να καταλήξει λίγες ώρες αργότερα.

Πηγή: tempo24.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα