Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί, το απόγευμα της Πέμπτης, στα Πατήσια, καθώς εντόπισαν τον σκελετό ενός άνδρα μέσα σε μπανιέρα εγκαταλελειμένου σπιτιού. Ο σκελετός υπολογίζεται ότι βρίσκεται εκεί περίπου 10 χρόνια!
Σύμφωνα με το Βήμα, η ΕΛΑΣ εντόπισε πριν λίγες ώρες έναν σκελετό που περιβαλλόταν από μερικά λιωμένα ρούχα. Πρόκειται για νεαρό άτομο χρήστη ναρκωτικών.
Ο θάνατος του νεαρού, σύμφωνα με την πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση, προσδιορίζεται προ περίπου δέκα ετών και αποδίδεται σε χρήση ηρωίνης.
Ακόμη, παραμένει άγνωστη η ταυτότητα του νεκρού και η δραματική ιστορία που "κρύβει", ενώ θα επιχειρηθεί ταυτοποίησή του μέσω DNA και έρευνα στους φακέλλους με τα αγνοούμενα πρόσωπα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom