Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Πολύ σύντομα» ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο

Κοινωνία 0

Δυτική Ελλάδα: Κλείνει και η Πατρών Πύργου από σήμερα στην Κ. Αχαΐα-Τα μπλόκα της ημέρας σε όλους τους νομούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δυτική Ελλάδα

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπαίνει δυναμικά από σήμερα και ο  αγροτικός σύλλογος Δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αχαϊκό thebest.gr, τα τρακτέρ κατεβαίνουν στην Πατρών Πύργου στα φανάρια Κάτω Αχαΐας, στις 12 το μεσημέρι μετά την ομόφωνη απόφαση της γενικής συνέλευσης των αγροτών.

Στο μεταξύ συνεχίζουν τους τρίωρους αποκλεισμούς αγρότες της Αιγιάλειας στην Πατρών Κορίνθου από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.

Στην Αιτωλοακαρνανία, αγρότες από Μεσολόγγι, Κεφαλόβρυσο, Χρυσοβέργι, Κατοχή κ.α. ανανέωσαν από χθες για σήμερα στις 12 το μεσημέρι το ραντεβού τους στον κόμβο Κεφαλοβρυσου. Μάλιστα χθες παρότι δεν προχώρησαν σε αποκλεισμό του δρόμου, μετέβησαν στην περιοχή με τρακτέρ και τοποθέτησαν μάλιστα και…λυόμενο δείγμα προφανώς ότι σκοπεύουν να «εγκατασταθούν» επι μακρόν στην εθνική.

Στη Βόνιτσα επίσης οι αγρότες θα επαναλάβουν και σήμερα από τις 12 μέχρι τις 2 το μεσημέρι, το μπλόκο στον κόμβο Βρυσούλας .

Στην Ηλεία, οι αγρότες αποφάσισαν πλέον να κλείσουν όχι μόνο την Εθνική Πατρών Πύργου στο ύψος των Δουνεϊκων αλλά  και τους παράδρομους απ’ όπου γινόταν μέχρι σήμερα η κυκλοφορία αλλά και να αυξήσουν τη διάρκεια του αποκλεισμού.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία