«Η Ρόδα του Συντάγματος θα λειτουργήσει μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της», απαντά ο Δήμος Αθηναίων σε όσους εξέφραζαν τους φόβους τους για την ασφάλεια της ρόδας, που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος.
Σε ανακοίνωση του μέσω facebook, ο Δήμος κάνει λόγο για μια κατασκευή που θα αποτελέσει «πόλο έλξης για τους πολίτες» και μια ακόμη πρωτοβουλία που διατηρεί την ζωντάνια της πόλης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Η Ρόδα του Συντάγματος θα λειτουργήσει μόνο όταν ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που θα διασφαλίζουν τη νόμιμη λειτουργία της. Πρόκειται για μια πρόταση που κρίθηκε ως κατ'αρχήν ενδιαφέρουσα, η οποία, όπως άλλωστε συμβαίνει διεθνώς, θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους πολίτες και μία ακόμη πρωτοβουλία ζωντάνιας για το κέντρο της Αθήνας. Η χρήση της Ρόδας σε όλη τη διάρκεια των γιορτών θα είναι δωρεάν για τους πολίτες. Εισιτήριο θα καταβάλλεται μόνο για το διάστημα των δύο μηνών που θα ακολουθήσει, μόλις ολοκληρωθεί η σχετική διαγωνιστική διαδικασία.
Ο έλεγχος για τη λειτουργία της γίνεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας, που πιστοποιούνται από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης TUV."
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ